Video Card Question??? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-14-2006, 10:15 PM   #11 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default

ya my cpu runs at like 43 full load clocked from 2.2ghz to 2.6 and my graphics card runs at like 63 full load clocked from 300/500 to 361/620
__________________

__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Old 11-15-2006, 11:07 AM   #12 (permalink)
True Techie
 
Soundmaster2.0's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 190
Default

I think i need to re-evaluate my cooling scheme.
__________________

Soundmaster2.0 is offline  
Old 11-18-2006, 10:43 PM   #13 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 235
Default

yeah mate, try switching your grxt card fan plugin slot. My cpu slot doesnt run optimally, try a chassis fan slot or somethin
plant is offline  
Old 11-19-2006, 02:27 AM   #14 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

wow, 100C mighta fried it, thats pretty far up there, i try to keep all my stuff under 50C(which is easy for me)

might wanna look into some new arctic silver, and maybe a new fan, probably and some more case cooling to get some of those temps down.
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 11-19-2006, 06:14 AM   #15 (permalink)
Wizard Techie
 
CrazeD's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Maine
Posts: 3,736
Send a message via AIM to CrazeD Send a message via MSN to CrazeD
Default

They have a threshold of about 115 - 120*C. Mine used to get to about 88*C, then I installed another case fan and now it doesn't get above 79*C or so.

X800's run pretty hot.
__________________

__________________

Intel Q9400 | Gigabyte EP45-UD3P | G.Skill 2x2GB DDR2 1000 | XFX HD5870

Need website help? PM me!
CrazeD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.