Video card problems? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-12-2006, 09:10 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 16
Send a message via AIM to Sneakyy
Default Video card problems?

I just got my Evga 6600gt installed, I have cable internet works awsome.. its comcast. Before i got it installed I ran a ping of 20-50 .. usualy around 30 or so.. in day of defeat, NOw i have my video card installed and i have a ping of 200+ in every server.

Do i need to tweak my card or sumtin? what settings do i need? in dod i have it set to OPENGl and The the Quality= highest 32

Is there anything i need to do?.. if so what?

PLEASE HELP.
__________________

Sneakyy is offline  
Old 01-12-2006, 09:41 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 769
Default

your video card should have no affect on your ping. Ring up you provider.
__________________
Sprooty is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.