Video card not getting enough power? - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-18-2005, 10:46 AM   #21 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Quote:
Originally posted by PZEROFGH
buy a new psu lol. woot i have 34amps on my 12 volt
Actually asprie falsely rates their PSU's
__________________

DJ-CHRIS is offline  
Old 09-18-2005, 02:04 PM   #22 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 405
Send a message via AIM to BxSlipSk8718 Send a message via Yahoo to BxSlipSk8718
Default

ok, i got my comp to use sse/sse2... i had to update the bios, but im still getting lower ratings than him (mine is now 3.96, he gets 4.07) and my CPU is better... any thoughts as to why?
__________________

__________________
My Box :D

- Antec P180 Xcloid 450watt PSU
- DFI LANPARTY nF4 SLI-DR
- Amd 64 Venice Core 939 3000+
- AOpen 6800GT PCI-e Stock
- 1Gig (512x2) Geil Ultra 2-3-3-4
- 250gigx2 Raid 0 Striping SATAII 16mb cache

Is Gangsta
BxSlipSk8718 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.