Vga - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-17-2005, 06:14 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 226
Send a message via AIM to xAznPrid3x
Default

i got this http://www.buypcdirect.com/images/eb...712black/8.jpg
__________________

xAznPrid3x is offline  
Old 04-17-2005, 06:30 PM   #12 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 226
Send a message via AIM to xAznPrid3x
Default

http://www.freewebs.com/xxaznpridexx/ART.bmp
MY ART
__________________

xAznPrid3x is offline  
Old 04-17-2005, 06:43 PM   #13 (permalink)
I Rule You
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 543
Send a message via AIM to FadingTheory Send a message via Yahoo to FadingTheory
Default

He wants to monitor temps with a probe.

I have the same case... dont use the temp probes. Their off by roughly ten degrees on mine. However, if you must...

Look and find out what kind of motherboard you have and post it. From there, myself or someone will tell you which chip is the video.
__________________
Iraq... whee.
FadingTheory is offline  
Old 04-17-2005, 07:07 PM   #14 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 226
Send a message via AIM to xAznPrid3x
Default

xAznPrid3x is offline  
Old 04-17-2005, 10:43 PM   #15 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 226
Send a message via AIM to xAznPrid3x
Default

...
xAznPrid3x is offline  
Old 04-18-2005, 09:59 AM   #16 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 725
Default

No idea. The best bet I think is the chip with the heat sink on it.
__________________
AGP won\'t fit in PCI-E... unless you use a really good hammer. ~Trotter
digitaloracle is offline  
Old 04-18-2005, 10:45 AM   #17 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

The Intergrated graphics are usually intergrated into the north bridge
DJ-CHRIS is offline  
Old 04-18-2005, 08:33 PM   #18 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 226
Send a message via AIM to xAznPrid3x
Default

watttt
xAznPrid3x is offline  
Old 04-19-2005, 06:07 PM   #19 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 226
Send a message via AIM to xAznPrid3x
Default

SO NOBODY KNOWS ON THE MOBO WERE IT IS:??
xAznPrid3x is offline  
Old 04-19-2005, 06:39 PM   #20 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Dude.........you can't monitor the temperature of your onboard video card it's as simple as that. There is no specific GPU to where you can put the probe on for temp purposes. That case is meant for either monitoring the CPU or an actual video card temp.

The chip inbetween the CPU slot and the RAM slots looks to be the northbridge but as been said that does many things in addition to the graphics so basically I'm telling you it's impossible to monitor your onboard graphics temps
__________________

Nubius is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.