turning my comp on for the first time - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-24-2005, 09:13 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 101
Send a message via Yahoo to Effex
Default

it did come with drivers. it does prompt to hit f6 but does nothing when i hit f6

the sata controller is enabled. i have tried another keyboard so its not the f6 key

any other suggestions?
__________________

Effex is offline  
Old 02-24-2005, 09:18 PM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
idiotec's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,748
Default

Quote:
i double checked all the wire connections and they are tight. the hd has 3 wires to it(2 of em coming from the psu), why would it have a 4pin and a custom connector for the hd
STOP!!!
Before you go any further, unplug one of the power connectors coming from the psu. You are only supposed to use ONE OR THE OTHER. Hopefully your drive is not fried yet.
__________________

__________________

BE HEARD - Techonvent
DS3 | E6400 - 3.2GHz 24/7 | 2GB OCZ PLat. PC6400 | 6800GT | Zippy 460W
What the world needs is more geniuses with humility, there are so few of us left.
idiotec is offline  
Old 02-25-2005, 07:38 PM   #13 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 101
Send a message via Yahoo to Effex
Default

great, thank you for catching that!
__________________

Effex is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.