Tiding up wiring. - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-02-2006, 04:02 AM   #11 (permalink)
Ultra Techie
 
RockyZ's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 893
Send a message via AIM to RockyZ
Default

The thing that sucked is cuz I voided the warranty by opening the shell becuz I wanted to install a acrylic mod. But it can only install a 92mm fan. The PSU only had ONE 120MM fan, so basically I'd have with a smaller fan, so I ended up not installing it. So I couldn't RMA the PSU.

http://img218.imageshack.us/my.php?i...sc015703af.jpg
That was the only picture I took of that comp at THAT time, but as you can see, all the wiring that you can see at that angle, was ALL the wiring you could see if you looked at in on the side. It looked REALLY cool.
__________________

__________________

e6300@2.8GHZ
G. Skill 4GB(2x2GB) DDR800
eVGA 8800GTS 320MB
super pi: 1m=20s
RockyZ is offline  
Old 01-02-2006, 04:05 AM   #12 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 159
Send a message via Yahoo to scottjames84
Default

sweet.

my comp when it was working with all its lighting mods is at

http://www.scottjess.com/scottspc/scottsPC2.JPG

http://www.scottjess.com/scottspc/scottsPC.JPG

I have taken out the front grill cover and replaced it with a UV reactive imperial design grill
__________________

__________________
Scott
----

- Raidmax tornado Gaming Case
- Corsair 4GB (2x XMS3 2GB) PC-12800 (1600MHz) XMP DDR3
- Sapphire Radeon 5850
- AMD Phenom II X4 965 3.4ghz
- Asus MS226H 21.5"Wide Full HD Monitor
- Logitech G9x gaming mouse
-GA-MA785GMT-UD2H Socket AM3 - AMD 785G/SB710, 4xDDR3-1800OC, ATI HD4200, mATX
- Seagate 1.5TB HD
- Windows 7 Ultimate
scottjames84 is offline  
Old 01-02-2006, 06:17 AM   #13 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 226
Send a message via AIM to turboFX55 Send a message via Yahoo to turboFX55
Default

dude with that acrillic cas you need the sleeving, it would look so GOOD!
turboFX55 is offline  
Old 01-02-2006, 06:47 AM   #14 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,885
Default

I should get some new pictures of my current setup....
c0rr0sive is offline  
Old 01-02-2006, 10:47 AM   #15 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 711
Default

mine isnt bad, but i do have alot of stray wires, but im working on it sicne its a new case. but if you have any clusters of wires try to shove them into a open 5.25 in bay and floppy bays too, its helps alot, if you dont have any components near it to gather heat in that area or fans behind it
here

if you lok u can see little black wires, what should i dow ith those, theyre too short to gather up and zip tie and hide it
__________________

IYAOYAS...lol
æArchOAngelæ is offline  
Old 01-02-2006, 01:16 PM   #16 (permalink)
The Water Cooling Guru
 
aspire's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: United States
Posts: 5,308
Default

your linky dont work
__________________
If I help you with something, you think I'm the bomb, or you just like what I said, rep me by clicking the star under my post.

Thanks!

The Official Tech Forums Water Cooling Informational Guide
aspire is offline  
Old 01-02-2006, 01:54 PM   #17 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 961
Default

Ive got more wires then any of you guys by a long shot is the problem. Theres usb and firewire connections on the top of my case so i have those going down to where they plug in on the motherboard. Three sata hard drives are in there, and a lot of molex and fan connections are killing me. I'm thinking of trying to get a way so i can get the connections go through the space in between the metal of the motherboard mounting wall and the other side of the case. Mr drill might need to come into action.
__________________
A+ certified.
I now am on the interweb:
www.thescurvyshack.com
Mr_Threepwood is offline  
Old 01-02-2006, 02:08 PM   #18 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

Well i have 2 USB 2 Firewire and a audio and mic jack coming from the top of my case also, i also have like 7 fans and 2 CC's.

What i did was i shoved them underneath my Hdd rack and Optical drive rack, that worked pretty well. People usually shove them under the mobo tray, but i cant do it because there is this big metal strip thats blocking my way it looks so much more better now

If you click how do to build a computer link in my sig, the first page is what i started, scroll down to the bottom, then on the last page, is the after, where i actually tried to clean up looks good eh?
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 01-02-2006, 02:56 PM   #19 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 711
Default

this si what the link was
__________________

IYAOYAS...lol
æArchOAngelæ is offline  
Old 01-02-2006, 02:58 PM   #20 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

Quote:
Originally posted by æArchOAngelæ
this si what the link was
If thats your case it looks mighty ugly
__________________

__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.