Temps question - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-26-2006, 04:24 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 258
Send a message via AIM to KNiGHTMaRe89
Default Temps question

is there any programs out there that run tests and record the overall temps to basically see how well your pc is running with temps and etc.

almost like a stress test for the cpu, gfx card, hdds etc.
__________________

KNiGHTMaRe89 is offline  
Old 11-26-2006, 04:47 PM   #2 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default

OCCT. But it only has a 30 Minute Test. Once finished it shows Graphs of temps and Rails.
__________________

Ste is offline  
Old 11-26-2006, 05:33 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 258
Send a message via AIM to KNiGHTMaRe89
Default

Quote:
Originally posted by Ste
OCCT. But it only has a 30 Minute Test. Once finished it shows Graphs of temps and Rails.
thanks man. i ran the test, but at the end of the test it said i passed and it would be in the working directory. i went to the OCCT directory but nothing new was there. any tips???
KNiGHTMaRe89 is offline  
Old 11-26-2006, 05:36 PM   #4 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default

Thats odd, My OCCT automaticaly opens the containing folder for me...

Should be in the OCCT Folder in Program Files, The Folder is Called Graphs.
Ste is offline  
Old 11-26-2006, 06:45 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 258
Send a message via AIM to KNiGHTMaRe89
Default

Quote:
Originally posted by Ste
Thats odd, My OCCT automaticaly opens the containing folder for me...

Should be in the OCCT Folder in Program Files, The Folder is Called Graphs.
yea that was the first thing i checked when it happened and nothing was in there. oh well. i will try it again one other day.
KNiGHTMaRe89 is offline  
Old 11-27-2006, 02:28 PM   #6 (permalink)
MechEng Extraordinaire
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,027
Send a message via AIM to cwiz
Default

RivaTuner plots real time gfx card temps. i use that and everest (for cpu/northbridge)
__________________

__________________
Change the world
upgrading...
PS3 -> Folding as we speak Team# 64582
cwiz is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.