Temp. Sensors - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-10-2004, 04:11 AM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 774
Send a message via AIM to RyanOldw83
Default Temp. Sensors

Ok guys, i got a new case for my computer and it came with built in heat sensors for the hard drive and CPU. seeings as this is my first computer that has a temperature display I have a pretty stupid question. Where do i put the sensors and how do i make them stay? lol i know it sounds dumb but i'm not used to these new fangled gizmos If anyone was wondering this is the case i bought.
New Case
__________________

__________________
Windows XP PRO:$0, Visual Studio 6:$0, Age of Empires 2:$0, Halo:$0.
Having $100s in free MS software while people are being sued over $.99 songs: Priceless
RyanOldw83 is offline  
Old 03-11-2004, 01:02 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 774
Send a message via AIM to RyanOldw83
Default

Anyone?
__________________

__________________
Windows XP PRO:$0, Visual Studio 6:$0, Age of Empires 2:$0, Halo:$0.
Having $100s in free MS software while people are being sued over $.99 songs: Priceless
RyanOldw83 is offline  
Old 03-11-2004, 01:12 AM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 3,937
Default

it should come with sticky tape. you want to eyeball measure exactly underneath the center of the CPU die. place the very tip of the sensor at this center.

use sticky tape (don't just use any tape, this is special 'sticky tape' that resists heat) to hold in place. be carefl not to bend any CPU pins, that would be very bad. also make sure it isn't making the CPU bulge up too much, thats bad too.
ekÆsine is offline  
Old 03-11-2004, 09:51 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 774
Send a message via AIM to RyanOldw83
Default

thanks for the info, got it all working nicely.
__________________
Windows XP PRO:$0, Visual Studio 6:$0, Age of Empires 2:$0, Halo:$0.
Having $100s in free MS software while people are being sued over $.99 songs: Priceless
RyanOldw83 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.