Which Temp? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-24-2007, 12:25 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 306
Default Which Temp?

Which temp in Everest am i concerned about?

Field Value
Sensor Properties
Sensor Type ITE IT8718F (ISA 290h)
GPU Sensor Type Analog Devices ADT7473 (NV-I2C 2Eh)
Motherboard Name Gigabyte P35 Series
Chassis Intrusion Detected Yes

Temperatures
Motherboard 40 C (104 F)
CPU 37 C (99 F)
CPU #1 / Core #1 45 C (113 F)
CPU #1 / Core #2 46 C (115 F)
GPU [ TRIAL VERSION ]
GPU Diode 57 C (135 F)
GPU Ambient 47 C (117 F)
Seagate ST3320620SV [ TRIAL VERSION ]

Cooling Fans
CPU 682 RPM
GPU 1596 RPM (60%)

Voltage Values
CPU Core 1.30 V
+3.3 V 3.33 V
+12 V [ TRIAL VERSION ]
+5 V Standby 5.19 V
VBAT Battery 3.10 V
DIMM 1.87 V
GPU Vcc [ TRIAL VERSION ]
__________________

__________________
Mobo: GA-p35-DS3r
CPU: Q6600 @ 2.4Ghz G0
Video: EVGA 8800 GTS 512MB (G92) 670/972 for the Acer 24" Monitor
P/S: Rosewill RP 550-2 Pro
Case: Antec 900
2X HD: SEAGATE 7200.2 320GB
Memory: G.SKILL 2 GB PC6400 DDR2 800
Os: Windows Vista Premium 32BIT
Indobos is offline  
Old 07-24-2007, 12:32 AM   #2 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Which Temp?

None, looks fine
__________________

__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 07-24-2007, 12:42 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 306
Default Re: Which Temp?

Sorry what I meant was which one do I not want to go over 60C?
__________________
Mobo: GA-p35-DS3r
CPU: Q6600 @ 2.4Ghz G0
Video: EVGA 8800 GTS 512MB (G92) 670/972 for the Acer 24" Monitor
P/S: Rosewill RP 550-2 Pro
Case: Antec 900
2X HD: SEAGATE 7200.2 320GB
Memory: G.SKILL 2 GB PC6400 DDR2 800
Os: Windows Vista Premium 32BIT
Indobos is offline  
Old 07-24-2007, 12:44 AM   #4 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Which Temp?

The motherboard and CPU temps
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
60C for motherboard temp good? advancedgeek Overclocking and Modding 4 07-22-2007 10:21 PM
Temp questions for my Video Card zetahammy New Systems | Building and Buying 3 07-14-2007 10:23 AM
LED TEMP or SPEEDFAN TEMP??? jeremy4719 Hardware Repairs and Troubleshooting 1 04-30-2007 12:38 AM
motherboard temp problems maybe? plumber4578 New Systems | Building and Buying 9 04-09-2007 08:45 PM
XP WPA temp disable CCCove Microsoft Windows and Software 1 03-28-2007 12:04 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.