A system temps thread............ - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-27-2006, 06:43 AM   #11 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default



I don't think my GPU has a sensor. Also what is the Aux?
__________________

__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 07-27-2006, 07:44 AM   #12 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default



edit: currently this is running under load with 2 instances of folding@home
__________________

Nitestick is offline  
Old 07-27-2006, 08:33 AM   #13 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

Temps are in celsius
FX60@3ghz=idle 26, max load 29
X1900xt=35
X1900xtx=37
mobo=45
jseber1982 is offline  
Old 07-27-2006, 08:49 AM   #14 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 823
Default


there mine, but i dont think its right....600mhz OC and still only 27'
harry18 is offline  
Old 07-27-2006, 08:59 AM   #15 (permalink)
Super Techie
 
Chazzer3's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: North West, UK
Posts: 449
Send a message via AIM to Chazzer3
Default

Heres mine, its very hot here also:

Chazzer3 is offline  
Old 07-27-2006, 04:58 PM   #16 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

Quite impressed with my parents computer today. I don't really use it that much, but it's running pretty cool right now:

Temperature -


Processor -
talldude123 is offline  
Old 07-27-2006, 06:41 PM   #17 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 7
Default

CPU runs hot but is on stock cooling



Grundig is offline  
Old 07-27-2006, 07:04 PM   #18 (permalink)
Super Techie
 
Chazzer3's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: North West, UK
Posts: 449
Send a message via AIM to Chazzer3
Default

That's not a good temp to be running on Grundig, even if it is within its thresh hold, it cannot be good....
Chazzer3 is offline  
Old 07-27-2006, 07:16 PM   #19 (permalink)
Ultra Techie
 
AMDSCOrPiO's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 613
Default

Here's mine in idle..
Attached Images
File Type: jpg untitled.jpg (64.5 KB, 27 views)
__________________
AMDSCOrPiO is offline  
Old 07-27-2006, 07:35 PM   #20 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

Quote:
Originally posted by Chazzer3
That's not a good temp to be running on Grundig, even if it is within its thresh hold, it cannot be good....

I agree.

The maximum temperature it can run at is 65 degrees, and that's not too far away.

Have you ever taken your computer apart and dusted out your processor? Just get a can of air and spray it like ****.
__________________

talldude123 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.