System specs and BF2 settings - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-19-2005, 03:16 PM   #21 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 171
Default

just to correct everyone here Maxing out Bf2 would really mean you run the game on UltraHigh settings which you can do. By going into profiles and changing some #s
__________________

__________________
Performance Rater
| Amd 4400 X2|74gb Raptor|DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR|eVga 7800 GTX|ZALMAN CNPS9500 LED|G.SKILL Extreme Series 2GB|NZXT Nemesis Elite|Antec TPII 550 Watt PSU|
Sp4rtan is offline  
Old 12-19-2005, 03:37 PM   #22 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

you going into profiles and change some numbers? i play on all high settings with 4x AA or AF i dunno which and high sound whatever. It looks good, wish i can put on the other AA or AF gah. 1280*1024 i get a little lag, it might be my interent connection cause i play on UK servers
__________________

__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 12-19-2005, 04:09 PM   #23 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,321
Default

I play everything max on my Main rig and w/ my LAN rig i can even get 6x AA option on it.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now  
Old 12-25-2005, 05:40 PM   #24 (permalink)
Ultra Techie
 
boomstick666's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 743
Default

i can run it all maxed at 1600x1200 85hz super smooth.
im on x2 4800+ @ 2.6Ghz, 7800gtx512 @ 615/1800
looks like BF2 and HL2 runs the best. fear is the toughest 1.
in fear i can go for 1280x960 2xAA 16AF or 1024x768 all maxed settings.
i wish i can run fear better...even in the performance test i get no under 30FPS but still looks laggy in real game. turning off "head bob" option helps making it look stable. lookin at fear, i guess i need SLI for unreal 3 engine if i wanna run it at or close to max settings..
but anyway, is there any good tweak for fear?
boomstick666 is offline  
Old 12-25-2005, 06:21 PM   #25 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,321
Default

Your machine should own FEAR. It dosent look that good to me.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now  
Old 12-25-2005, 06:40 PM   #26 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

Quote:
Originally posted by boomstick666
i can run it all maxed at 1600x1200 85hz super smooth.
im on x2 4800+ @ 2.6Ghz, 7800gtx512 @ 615/1800
looks like BF2 and HL2 runs the best. fear is the toughest 1.
in fear i can go for 1280x960 2xAA 16AF or 1024x768 all maxed settings.
i wish i can run fear better...even in the performance test i get no under 30FPS but still looks laggy in real game. turning off "head bob" option helps making it look stable. lookin at fear, i guess i need SLI for unreal 3 engine if i wanna run it at or close to max settings..
but anyway, is there any good tweak for fear?
how much ram do you have?
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 12-25-2005, 07:18 PM   #27 (permalink)
Ultra Techie
 
boomstick666's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 743
Default

Quote:
Originally posted by PZEROFGH
how much ram do you have?
2x1G dual ch
boomstick666 is offline  
Old 12-25-2005, 07:29 PM   #28 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

hmM you shuold be able to max it out...
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 12-25-2005, 08:00 PM   #29 (permalink)
Ultra Techie
 
boomstick666's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 743
Default

Quote:
Originally posted by PZEROFGH
hmM you shuold be able to max it out...
dunno y but fear and cod2 runs pretty laggy on high res.
other games r totally fine w 1600x1200.
for cod2, it runs really well on trilinier but on AF it gets laggy...
boomstick666 is offline  
Old 12-25-2005, 09:37 PM   #30 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,321
Default

No wonder. Try playing them at 1280x1024 and youll have no lag at all.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.