Switching an Old Intel MoBo Over.. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-22-2005, 06:41 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,107
Send a message via AIM to Counter-Strike
Default Switching an Old Intel MoBo Over..

I have an Intel D845PT old motherboard that originally came w/ my old Dell Dimension 4400 (Here is the link to the specs: http://support.intel.com/support/mot.../cs-013206.htm). Now it's form factor is MicroATX. Here is my setup on that MoBo:


Intel P4 1.8 Ghz 400FSB 256k Cache
1 256MB PC2100 RAM, 1 512MB PC2100 RAM
VisionTek ATI Radeon 9550 AGP 128MB
60GB Maxtor ATA/133 "3.5

Now, I want to switch it from that old case to a new less $$ case. Here are the ones I am looking at:

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811144002

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811144075

Even though thr 2nd says just ATX, would it be guaranteed to work the intel MoBo I got with this dell? Or does ATX mean it only supports that type, and not micro?
__________________

__________________
<img src=\"http://img175.imageshack.us/img175/5743/sig9cd1.gif\" border=\"0\">
Check out www.advancedgeeks.com Great new forum!
Counter-Strike is offline  
Old 07-22-2005, 07:01 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,107
Send a message via AIM to Counter-Strike
Default

Also, could I switch over the CD-ROM drive? I think I could, its a standard 5.25 inch one, unless they are custom Dell made
__________________

__________________
<img src=\"http://img175.imageshack.us/img175/5743/sig9cd1.gif\" border=\"0\">
Check out www.advancedgeeks.com Great new forum!
Counter-Strike is offline  
Old 07-22-2005, 07:08 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Shumway's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: London - Ontario - Canada
Posts: 2,729
Default

From the look's of it you would be able to switch that mobo to a new case no problem same as the cd-rom,The ATX case's will accept both atx and micro atx without any worry's.
Shumway is offline  
Old 07-22-2005, 07:11 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,107
Send a message via AIM to Counter-Strike
Default

Okay, can I get a 2nd opinion? Not to say I don't believe you, I just really don't want to have to RMA anything to Newegg. I need to be absolutely 100% sure.
__________________
<img src=\"http://img175.imageshack.us/img175/5743/sig9cd1.gif\" border=\"0\">
Check out www.advancedgeeks.com Great new forum!
Counter-Strike is offline  
Old 07-22-2005, 08:15 PM   #5 (permalink)
Master Techie
 
Shumway's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: London - Ontario - Canada
Posts: 2,729
Default

I totally forgot about the PS as Trotter told you in the other thread,You will have to use the PS that you have now if you can or find an adapter,I know they make an adapter so you can use a different PS with dell board's but they are just about impossible to find
Shumway is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.