Super Pi 1M - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-07-2006, 03:11 AM   #11 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

haha my opteron 146 i had creamed you both!! lol 28.67 seconds or something like that.. your gonna have to check the ol' super pi charts for that one... i don't remember what i was clocked at, but it was incredibly close to 3.0ghz....
__________________

__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 10-07-2006, 01:51 PM   #12 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 326
Send a message via AIM to vipercrazed Send a message via Yahoo to vipercrazed
Default

mine will be close to 3.0 too, give me a week or so

well, 36.627 @ 2.49ghz
and, 35.437 @ 2.61ghz

its startin to slow down

i was gettin 51's when i was at 2.0, lmfao

i dont care how much volts i give this thing im gettin a dual core soon anyway, will more volts(like insane volts) ever damage the mobo? i have a a8n32 deluxe it comes with a ez plug thing that is said to regulate power way more efficently
__________________

__________________
bfg tech 7900GT@475 still ll 3200+ venice@2.72, 1.55v ll OCZ 1GB ll WD 320 GB hdd
vipercrazed is offline  
Old 10-07-2006, 02:14 PM   #13 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 367
Default

Psh, take a seat you two :

__________________
Setup no longer here.... need new one....
xenium is offline  
Old 10-07-2006, 02:45 PM   #14 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 326
Send a message via AIM to vipercrazed Send a message via Yahoo to vipercrazed
Default

dammit....

and hes got air cooling

1.6v is really good, i would suspect it would need more at that speed
ive seen 1.7 when venice's get to 3.2-4 like phase change levels

is 5:6 a decent ratio?
__________________
bfg tech 7900GT@475 still ll 3200+ venice@2.72, 1.55v ll OCZ 1GB ll WD 320 GB hdd
vipercrazed is offline  
Old 10-07-2006, 03:19 PM   #15 (permalink)
Ultra Techie
 
RockyZ's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 893
Send a message via AIM to RockyZ
Default

6300 stock 29seconds

6300 right now with stock cooling and voltage @ 20 seconds.
__________________

e6300@2.8GHZ
G. Skill 4GB(2x2GB) DDR800
eVGA 8800GTS 320MB
super pi: 1m=20s
RockyZ is offline  
Old 10-07-2006, 03:34 PM   #16 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 326
Send a message via AIM to vipercrazed Send a message via Yahoo to vipercrazed
Default

um i just went to 2.67 and the 1M says not exact in round? is that the code phrase for your F*CKED? i thought an unsable system would just blue screen and freeze.... but mine isnt doing that

lol, i didnt think i would be so soon...

i just ran prime95 for 3 hours at 2.61 perfectly...

sorry for the hijacking thread...

i have most of my ram stuff on auto, my timings were 3,3,3,8 at stock and earlier it changed them to 3,4,4,8 automatically but it didnt make it unstable at all, they seemed ok, would a ratio make it stable? lower my multi to 9.5x? any opion what i shoudl try first? im at 1.55v il up it to 1.6 i guess
__________________
bfg tech 7900GT@475 still ll 3200+ venice@2.72, 1.55v ll OCZ 1GB ll WD 320 GB hdd
vipercrazed is offline  
Old 10-07-2006, 05:11 PM   #17 (permalink)
Master Techie
 
baronvongogo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom, Warrington
Posts: 2,756
Default

the volts should be the last thing you want to change unless really unstable.
__________________
baronvongogo is offline  
Old 10-07-2006, 06:10 PM   #18 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 326
Send a message via AIM to vipercrazed Send a message via Yahoo to vipercrazed
Default

i was unstable, i prety much knew it, so i dropped back down and i will trouble shoot, ok ill take your advice and leave volts as a last ditch effort
__________________
bfg tech 7900GT@475 still ll 3200+ venice@2.72, 1.55v ll OCZ 1GB ll WD 320 GB hdd
vipercrazed is offline  
Old 10-07-2006, 08:57 PM   #19 (permalink)
Wizard Techie
 
CrazeD's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Maine
Posts: 3,736
Send a message via AIM to CrazeD Send a message via MSN to CrazeD
Default

You usually have to up your voltage by the smallest incriment quite soon.
__________________

Intel Q9400 | Gigabyte EP45-UD3P | G.Skill 2x2GB DDR2 1000 | XFX HD5870

Need website help? PM me!
CrazeD is offline  
Old 10-07-2006, 09:38 PM   #20 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 326
Send a message via AIM to vipercrazed Send a message via Yahoo to vipercrazed
Default

its my ram not cpu so i guess ill be uping the ram voltage, its really sad, its ocZ and it gets unstable at 264 mhz(though its pc 3200) but its runs 2.63 perfectly

my bios is wierd, whenever i change the ratio to something besides automatic or 1:1, the bios will exit but not restart the comp, BUT IT KEEPS IT ON!, so i have to manual turn off, ive done it like 5 times now every time i try i think it will work and it still doesnt, thats why i am at kind of a wall now
__________________

__________________
bfg tech 7900GT@475 still ll 3200+ venice@2.72, 1.55v ll OCZ 1GB ll WD 320 GB hdd
vipercrazed is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.