Success e8400 @ 4.23 ghz - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-02-2009, 02:43 PM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Success e8400 @ 4.23 ghz

I'm thinking you use the Driver CD's over the latest one's from AMD's site?
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 02-02-2009, 02:53 PM   #12 (permalink)
Super Techie
 
shan1784's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Michigan
Posts: 396
Default Re: Success e8400 @ 4.23 ghz

Quote:
Originally Posted by saltynay View Post
What games specifically?

If you have not applied for the warranty yet you should be able to get a much better price for your 4830. There is 4870 going on the forum atm if you don't mind secondhand;
http://www.techist.com/forums/f40/se...1/#post1573742


Way to push my product... Thanks much... One was already sold though but I still got one left if interested...
__________________

__________________
Rosewill Thor V2 Full Tower - i5 3570K Stock W/ CORSAIR Hydro Series H60
G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600
Asus Sabertooth Z77 Mother Board - GTX 680 FTW+ w/Backplate 4GB
SAMSUNG 840 Pro 128GB SSD - Seagate Barracuda 1TB HDD
Asus DVDRW 24x - CORSAIR Professional Series Gold AX850 PSU
Samsung P2770FH ToC Rose Black 27" Monitor - Logitech G15 Keyboard
MX518 Mouse - Logitech x540 5.1 Speakers
Turtle Beach HPA2 5.1 Surround Sound Headset - Windows 7 Ultimate 64-bit
shan1784 is offline  
Old 02-02-2009, 05:44 PM   #13 (permalink)
The Water Cooling Guru
 
aspire's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: United States
Posts: 5,308
Default Re: Success e8400 @ 4.23 ghz

Quote:
Originally Posted by newbiebuilderguy View Post
Success e8400 @ 4.23 ghz

__________________
If I help you with something, you think I'm the bomb, or you just like what I said, rep me by clicking the star under my post.

Thanks!

The Official Tech Forums Water Cooling Informational Guide
aspire is offline  
Old 02-03-2009, 12:35 AM   #14 (permalink)
Banned
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 326
Default Re: Success e8400 @ 4.23 ghz

Quote:
Originally Posted by aspire.comptech View Post
:laughing:I love this guy!!!!
newbiebuilderguy is offline  
Old 02-04-2009, 10:46 PM   #15 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2008
Location: San Diego
Posts: 1,958
Send a message via AIM to Burn
Default Re: Success e8400 @ 4.23 ghz

Quote:
Originally Posted by newbiebuilderguy View Post
I just ran 3DMARK 06 and scored a 13,712. SM 2.0 score:5522 SM 3.0 score: 6317 CPU score 3870? Seems like it should be higher. What do u guys think? I really want to maximize my performance. The cpu is running great , so what's with the low cpu score? My RAM timings 5-5-5-15?
wtf, i have a q66 @ 3.6, oc'ed 4850, and it barely makes 14k, at stock i get like 12.5k. isnt that a little low compared to his?
__________________
EVGA E758 A1 | Core i7 920 @ 4ghz | 6GB DDR3 1600 OCZ Gold | XFX 6870 CF | Corsair TX850 | Cooler Master HAF 932 | Water Cooled
Burn is offline  
Old 02-05-2009, 12:57 AM   #16 (permalink)
The Water Cooling Guru
 
aspire's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: United States
Posts: 5,308
Default Re: Success e8400 @ 4.23 ghz

If I recall correctly 3dmark06 doesn't take advantage of quads...

Feel free to correct me if I'm wrong.
__________________
If I help you with something, you think I'm the bomb, or you just like what I said, rep me by clicking the star under my post.

Thanks!

The Official Tech Forums Water Cooling Informational Guide
aspire is offline  
Old 02-05-2009, 08:55 AM   #17 (permalink)
Banned
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 326
Default Re: Success e8400 @ 4.23 ghz

Quote:
Originally Posted by Burninator View Post
wtf, i have a q66 @ 3.6, oc'ed 4850, and it barely makes 14k, at stock i get like 12.5k. isnt that a little low compared to his?
Try reducing 3D levels in ATI Catalyst Control Center and update drivers at AMD's site
newbiebuilderguy is offline  
Old 02-05-2009, 09:37 AM   #18 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Success e8400 @ 4.23 ghz

Quote:
Originally Posted by aspire.comptech View Post
If I recall correctly 3dmark06 doesn't take advantage of quads...

Feel free to correct me if I'm wrong.
Gurusan said that his q6600 scored better than a higher clocked e8400 in 3dmark06... I'm not sure
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 02-08-2009, 05:35 PM   #19 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2008
Location: San Diego
Posts: 1,958
Send a message via AIM to Burn
Default Re: Success e8400 @ 4.23 ghz

Quote:
Originally Posted by newbiebuilderguy View Post
Try reducing 3D levels in ATI Catalyst Control Center and update drivers at AMD's site
i will try that.

and i am pretty sure that 3d mark 06 loves quads

...my sig is ok right?


edit: just ran again.... got same score

sm2: 5175
sm3: 6184
cpu: 4960
3dmark: 13,896

4850 @ 670, 1070
q66 @ 3.6ghz
__________________
EVGA E758 A1 | Core i7 920 @ 4ghz | 6GB DDR3 1600 OCZ Gold | XFX 6870 CF | Corsair TX850 | Cooler Master HAF 932 | Water Cooled
Burn is offline  
Old 02-10-2009, 01:47 AM   #20 (permalink)
Banned
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 326
Default Re: Success e8400 @ 4.23 ghz

I'm running my 4830 @ 690/1190 (O.C.) Have u tried manually overclocking with ATI'S CCC?
__________________

newbiebuilderguy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Intel Processor run down VampD New Systems | Building and Buying 13 10-28-2008 12:35 AM
Overclockers Push 8-core Skulltrail To 6 GHz Puddle Jumper Overclocking and Modding 13 04-24-2008 11:45 AM
April 20 Price Drop? dhgunit New Systems | Building and Buying 45 04-23-2008 08:04 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.