Stacker 810 Work Station - Page 5 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-19-2009, 09:57 PM   #41 (permalink)
The Angriest of Amoebas
 
Join Date: Jun 2004
Location: Minnesota
Posts: 1,180
Default Re: Stacker 810 Work Station

I think you could cram a few more things on that mobo. Looks really good.
__________________

__________________
toxicity_27 is offline  
Old 06-20-2009, 03:15 PM   #42 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: Stacker 810 Work Station

Assembly has started. Thou I still have a few parts on order and a few things to finish on the case.



__________________

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Slaymate is offline  
Old 06-20-2009, 11:31 PM   #43 (permalink)
 
Join Date: Feb 2009
Location: WI, USA
Posts: 1,556
Send a message via MSN to yzmxer608
Default Re: Stacker 810 Work Station

Looks like a lot of empty space . Cable management looks awesome.
__________________
yzmxer608 is offline  
Old 06-21-2009, 08:05 PM   #44 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: Stacker 810 Work Station

Well it's almost finished. I still have to finish the front intake but I'm waiting on the fans to arrive. I'm also waiting on my Black Thumbscrews.









I installed Windows XP 64-bit as my version of AutoCad has a compatibility issue with Vista. I thought about using Windows 7 but this in my Workstation and I don't want to take any chances.

I ran a couple of Benchmarks

ORB - Compare

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Slaymate is offline  
Old 06-21-2009, 09:20 PM   #45 (permalink)
The Angriest of Amoebas
 
Join Date: Jun 2004
Location: Minnesota
Posts: 1,180
Default Re: Stacker 810 Work Station

Looks good. Nice benchmarks.
__________________
toxicity_27 is offline  
Old 06-22-2009, 01:08 AM   #46 (permalink)
Lord Techie
 
Hefemeister's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Sweden
Posts: 9,093
Default Re: Stacker 810 Work Station

D0 holding solid. 4.0 with ~ 1.3vcore. nice.

what would you guess the temp delta at between your copper and the reg TRUE?

Knowing that they are different cpus hence different heat created. Still would be interesting to know.
__________________
ASUS P6T Deluxe V2 :: INTEL i7 920 @3.4 :: XFX GTX260 :: 6gb Corsair 1600 :: Corsair 750TX :: TRUE 120 :: Samsung T240 24" :: Windows 7 X64

I do not accept support questions via PM

"Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety."
Hefemeister is offline  
Old 06-22-2009, 02:41 PM   #47 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,886
Default Re: Stacker 810 Work Station

Only thing I can find that would be a bad idea is the south bridge heatsink is blowing heated air right into the fan of the GPU heatsink... Then the north bridge is blowing hot air right into the fan of the CPU.... :-\
c0rr0sive is offline  
Old 06-22-2009, 06:18 PM   #48 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: Stacker 810 Work Station

The gpu is idleing around 30-35dC and under load I've seen 52dC with a 100Mhz overclock.

When I got to work I replaced the silver 38cfm cpu fan with a Silverstone 100+ cfm fan and my temps dropped from the Hi 40's to the Hi 30's at idle @ 4.2Ghz with 1.3 volts. But it wasn't stable with the LinX test. I upped the volts to 1.35 and it's good to go. At idle my temps are on par with the True Copper but at load the temps are 2-3dC higher. But I'm never stressing it at work so I may just drop my volts to as low as they'll go and still run my programs reliably.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Slaymate is offline  
Old 06-22-2009, 11:11 PM   #49 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,886
Default Re: Stacker 810 Work Station

Interesting, I figured it would heat up quite a bit from the sb/nb heatsinks blowing into them... Guess that huge side mesh vent helps a lot....
c0rr0sive is offline  
Old 06-24-2009, 05:26 PM   #50 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: Stacker 810 Work Station

Well I'm waiting on a new sata dvd player and a blue led fan for the cpu. But I snapped a couple of pictures for all to gaze upon





I started RealTemp up this morning and left it running all day to see what my daily temps are going to be. The hottest it got was when it was running a virus scan while I was at lunch. You can also check out the latest house plan I'm working on

__________________

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Slaymate is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Netgear WG311 v2 dosnt work with vista...please help Mooky Computer Networking and Internet Hardware 3 10-27-2008 09:51 PM
2 Groups of friends and work on a saturday night Harper Off Topic Discussion 11 09-30-2008 08:19 AM
USB Mice Don't Work - Everything Else USB Does. Blizzard596 Microsoft Windows and Software 2 03-26-2007 06:35 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.