Stacker 810 Work Station - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-17-2009, 10:10 AM   #31 (permalink)
Equator Gringo
 
james.wired's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Panama
Posts: 2,318
Default Re: Stacker 810 Work Station

i wanna touch it.

Looks pretty great so far!
__________________

james.wired is offline  
Old 06-17-2009, 06:56 PM   #32 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: Stacker 810 Work Station

Well I didn't have a chance to actually work on the case portion of this mod today. But I did take a couple of pictures.





I bought a Artic Cooling Accelero heatsink for the GTX280 but it's really just to big. More on that in a few minutes. Here's a few pictures. I added the Enzotech ramsinks in-lieu of the cheap looking heatshield they supplied.





So I decided to use one of the heatsinks from my Gaming PC instead and I used a couple of 100x100x10mm fans which makes it slightly smaller than the Artic Cooling heatsink. Here's a few more pictures.





Because of how big the video card is I've had to bend the heatsink on the southbridge. And I've had to rearrange the fans. The video card is holding one side of the mobo up higher so some of the pictures look a little lopsided.







__________________

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Slaymate is offline  
Old 06-17-2009, 09:54 PM   #33 (permalink)
The Angriest of Amoebas
 
Join Date: Jun 2004
Location: Minnesota
Posts: 1,180
Default Re: Stacker 810 Work Station

Holy crap! There's a **** of a lot going on there!
__________________
toxicity_27 is offline  
Old 06-17-2009, 11:52 PM   #34 (permalink)
 
Join Date: Feb 2009
Location: WI, USA
Posts: 1,556
Send a message via MSN to yzmxer608
Default Re: Stacker 810 Work Station

That card and heatsink/fans takes up more than then length of the mobo itself haha. Before I read what you wrote about bending it, I thought the pic above it looked bent a little, I guess that explains it . Still looking good.
__________________
yzmxer608 is offline  
Old 06-18-2009, 06:15 PM   #35 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: Stacker 810 Work Station

Well it rained again today but I did get a little done. In this 1st picture we can see I've mounted the Power Panel, Optical Drives and the Hard Drive. I'll only be using 3 of the Drive Bay Covers which will go down to and cover the Hard Drive. And I'll be using the Honeycomb Mesh to cover the rest of the area and the fans will be mounted to the Mesh.



Here we have the 3 Drive Bay Covers which I got painted before it rained.



And I painted the USB and Power/Reset/Activity Cables black with a Permanent Marker.



Here is the Seagate Barracuda 250 GB Drive, I've mounted it to the chassis with a set of Nexus DoubleTwin Hard Drive Vibration Absorbers ( Nexus DoubleTwin Hard Drive Vibration Absorber Products Model: NX-DT-HDD [NX-DT-HDD] : Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come ) which I painted black and I've attached a Scythe "KAZE-JYU" Silent Slim 100X12mm Fan to it with the drive mounting hardware included with the fan ( Scythe "KAZE-JYU" Slim100mm Silent 100mm Fan (fits 92mm fan holes) - Med Speed - Sleeved Products Model: SY1012SL12M [SY1012SL12M] : Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come ). These are the same fans I used on the Video Card Cooler which I thought were 10mm, I stand corrected at 12mm.



I'll be hand painting all the visible screw heads and the visible parts of the Optical Drives in this next Picture.



Here we can see the back of the PC. I think I'll paint the I/O Shield.



When we zoom in we can see I've drilled out the fan mounting holes and installed some noise reducing Gromments.



And there hard to see but I've used Black Anodized Thumbscrews to mount the Power Supply. I've got enough for the Side Panels but I'm a few short for all the Card Slots, I need to order 5 more.



And the last 2 pictures of the day are of the Top Panel, of which I've attached all the parts to and I've mounted the Top Exhaust Fan.



__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Slaymate is offline  
Old 06-18-2009, 06:23 PM   #36 (permalink)
 
Join Date: Feb 2009
Location: WI, USA
Posts: 1,556
Send a message via MSN to yzmxer608
Default Re: Stacker 810 Work Station

That's looking really cool. I think I found the theme song for this build: I think the black looks cool though. When's the rain supposed to stop there?
__________________
yzmxer608 is offline  
Old 06-18-2009, 06:48 PM   #37 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: Stacker 810 Work Station

When will the rain stop? In Florida it either rains everyday or it doesn't rain for months, your guess is as good as mine
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Slaymate is offline  
Old 06-19-2009, 06:08 PM   #38 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: Stacker 810 Work Station

Well I actually had to work this morning so I didn't get to start on this until this afternoon. I drove past the bank at lunchtime and the temperature was 101dF and it felt like 110dF. So I decided to work on stuff in the AC instead of outside work.

I took the heatsink off my old system and lapped it for this system. Then I installed it on the mobo and took a few pictures. It's was 4 o'clock before I knew it, 9-4 is strenuous with only an hour for lunch









__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Slaymate is offline  
Old 06-19-2009, 06:13 PM   #39 (permalink)
Lord Techie
 
Hefemeister's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Sweden
Posts: 9,093
Default Re: Stacker 810 Work Station

Ah the TRUE 120 with the highly technical business card mod. wtf no copper.

Love it.

It works too thanks for giving me that piece of advice. Easier than a washer mod.
__________________
ASUS P6T Deluxe V2 :: INTEL i7 920 @3.4 :: XFX GTX260 :: 6gb Corsair 1600 :: Corsair 750TX :: TRUE 120 :: Samsung T240 24" :: Windows 7 X64

I do not accept support questions via PM

"Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety."
Hefemeister is offline  
Old 06-19-2009, 07:14 PM   #40 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: Stacker 810 Work Station

I already had the True otherwise I would of bought a Copper.

Your giving away all my secrets HeHeHe

I though about mentioning it, but I figured I wait until someone asked about it
__________________

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Slaymate is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Netgear WG311 v2 dosnt work with vista...please help Mooky Computer Networking and Internet Hardware 3 10-27-2008 09:51 PM
2 Groups of friends and work on a saturday night Harper Off Topic Discussion 11 09-30-2008 08:19 AM
USB Mice Don't Work - Everything Else USB Does. Blizzard596 Microsoft Windows and Software 2 03-26-2007 06:35 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.