Stacker 810 Work Station - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-17-2009, 07:38 PM   #11 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: Stacker 810 Work Station

Today I got a package full of Thermalright goodies that I'll be using in this mod. Heatsinks for the NB, SB and the Mosfets.



The next picture is the the rest of the hardware that will be going into this mod. I already have a True-120 and the Thermalright Memory Sinks so it will be dressed up when I'm finished

__________________

Slaymate is offline  
Old 04-19-2009, 09:55 PM   #12 (permalink)
The Angriest of Amoebas
 
Join Date: Jun 2004
Location: Minnesota
Posts: 1,180
Default Re: Stacker 810 Work Station

Wow, looking good. The mesh has a different look to it, but I do like it. Keep us updated.
__________________

__________________
toxicity_27 is offline  
Old 04-28-2009, 06:25 PM   #13 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: Stacker 810 Work Station

I painted the interior shell of the case Gloss Black today. It looks pretty good for spray cans.



















Slaymate is offline  
Old 04-28-2009, 06:26 PM   #14 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: Stacker 810 Work Station

And I leaned the unpainted side panel up against it to see what the window was going to look like

Slaymate is offline  
Old 04-28-2009, 08:45 PM   #15 (permalink)
The Water Cooling Guru
 
aspire's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: United States
Posts: 5,308
Default Re: Stacker 810 Work Station

Not bad.

The black painted chassis just looks like the finish is a bit too thick?

How many coats did you apply?
__________________
If I help you with something, you think I'm the bomb, or you just like what I said, rep me by clicking the star under my post.

Thanks!

The Official Tech Forums Water Cooling Informational Guide
aspire is offline  
Old 04-29-2009, 08:08 AM   #16 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: Stacker 810 Work Station

One coat, but canned spray paint doesn't always cover evenly.
Slaymate is offline  
Old 04-29-2009, 11:40 AM   #17 (permalink)
Lord Techie
 
hikaricloud's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: USA
Posts: 6,220
Default Re: Stacker 810 Work Station

Looking pretty nifty.
__________________
R.I.P. Ronald C. "Bucky" Buck
3/13/1949 - 11/30/2010
Poizen22 - in all honesty id prefetr my pics get passed around then send perform some homo erotic sexual deed.
thirdshiftdj - what on earth are you trying to say???
I do not accept support questions via EMail, PM or IM.
If I helped you out, or what I just said rocked you like a hurricane, hit the little thingie over there.
<-------------------------------
hikaricloud is offline  
Old 04-29-2009, 11:57 AM   #18 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default Re: Stacker 810 Work Station

Quote:
Originally Posted by Slaymate View Post
One coat, but canned spray paint doesn't always cover evenly.
So... One thick heavy coat.... Not always the best idea. :-p Lighter coats would give a more professional look, but it does look good.
c0rr0sive is offline  
Old 05-02-2009, 12:21 PM   #19 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: Stacker 810 Work Station

I've gotten a few more parts painted and the Top Panel is back in place

















Slaymate is offline  
Old 05-02-2009, 12:27 PM   #20 (permalink)
Equator Gringo
 
james.wired's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Panama
Posts: 2,318
Default Re: Stacker 810 Work Station

looking pretty sick so far...can't wait to see the finish!
__________________

james.wired is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Netgear WG311 v2 dosnt work with vista...please help Mooky Computer Networking and Internet Hardware 3 10-27-2008 09:51 PM
2 Groups of friends and work on a saturday night Harper Off Topic Discussion 11 09-30-2008 08:19 AM
USB Mice Don't Work - Everything Else USB Does. Blizzard596 Microsoft Windows and Software 2 03-26-2007 06:35 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.