Speedfane Remote2 118 C ???!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-22-2005, 03:13 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 26
Default Speedfane Remote2 118 C ???!!!

got a new cpu yesterday, athlonx2 3800+

d/l speed fan

Ambience : 38
Remote 1 : 32
Remote 2 : 118 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HD0 : 42

Now, if something is running at 118 c, to my knowledge it wouldnt be running for too long. This cannot be correct can it?

Please help,

thank you,

sean
__________________

smagee12 is offline  
Old 10-22-2005, 03:24 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
majistic's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,434
Default

thats 244*F, there is no way that's correct. It would be dead. Must have a wrong temp reader, well obviously that's teh problem.
__________________

__________________
majistic is offline  
Old 10-22-2005, 04:03 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2,306
Default

speedfan is hella inacurate try it through the bios
__________________
Lonewolf5460 is offline  
Old 10-22-2005, 05:50 PM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

eversest home edition or MBM5
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 10-22-2005, 07:21 PM   #5 (permalink)
Imperial Space Womble
 
Harper's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Australia
Posts: 6,903
Default

Flash the Bios with the latest version.
I have come across a lot of BIOSs that were wrong
__________________

"I FEEL SO GOOD I FEEL SO NUMB, YEAH!!!" -- Rob Zombie
Main Rig - AMD FX-8350x8 4.0Ghz CPU, 4x 8Gb (32Gb) DDR3 Ram, Gigabyte GA-970A-D3, GeForce GT 970 4Gb, 1x 256Gb SSD\8Tb (3+2+2+1) SATA HDD, DVDRW, SB X-Fi, Win 10 (64-bit)
Asus N61JV-JX231V - Intel Core i5 3437u (1.9 - 2.4 GHz), 12GB, 640GB, 16" Display, nVidia 325M 1Gb, DVD-RW, Win 10 (64-bit)
Mobile Phone : Samsung Galaxy 5 Note SM-N920IConsole : Play Station 4
Harper is offline  
Old 10-22-2005, 09:17 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 26
Default

Bios says

CPU : 42 C
System 39 C

seems like everythings is ok there
__________________

smagee12 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.