speedfan not working - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-18-2007, 11:40 PM   #1 (permalink)
Master Techie
 
baron5's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Australia
Posts: 2,984
Default speedfan not working

hey, in speedfan wen you first load it up. it says speed01-speed04. wen i change speed3 it actually changes my front fan. but the others dont change my side or back fans. how can i change the speed of them.

also orthos is only stressing 2 of my cores and the 3rd and 4th rnt taking any load.

you cant really see if much there but ther first 2 cores are at 100% but other r at 0
__________________

__________________
<<<Please give me Rep if I have helped you<<<

I7 930 @ 4GHz : Noctua D-14
Gigabyte X58A-UD7 : Asus GTX 480
G.Skill Trident 1600MHz 6-8-7-18 : Samsung F3 1TB
OCZ Vertex 2 50GB : Silverstone RV02 Case
Silverstone Strider Plus 1Kw : Sony DRU-870s Optical
Samsung P2350 Monito
r

baron5 is offline  
Old 05-20-2007, 09:02 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
kobe24's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Australia
Posts: 1,508
Send a message via MSN to kobe24
Default Re: speedfan not working

thats a big pic should have uploaded it on something then used a link lol sorry bro had to dis u lol
__________________

kobe24 is offline  
Old 05-20-2007, 10:06 AM   #3 (permalink)
Master Techie
 
baron5's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Australia
Posts: 2,984
Default Re: speedfan not working

thats thread been here for bout 4 days and no one can help me
__________________
<<<Please give me Rep if I have helped you<<<

I7 930 @ 4GHz : Noctua D-14
Gigabyte X58A-UD7 : Asus GTX 480
G.Skill Trident 1600MHz 6-8-7-18 : Samsung F3 1TB
OCZ Vertex 2 50GB : Silverstone RV02 Case
Silverstone Strider Plus 1Kw : Sony DRU-870s Optical
Samsung P2350 Monito
r

baron5 is offline  
Old 05-20-2007, 10:02 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
kobe24's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Australia
Posts: 1,508
Send a message via MSN to kobe24
Default Re: speedfan not working

lol i know
kobe24 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Sony DVD's Not Working kfc469 New Technology and Products 2 05-28-2007 11:39 AM
Network connection stopped working!? farmboy1984 Hardware Repairs and Troubleshooting 4 04-28-2007 05:31 PM
Sound not working techn00bie Computer Audio and Multimedia 0 04-11-2007 09:33 AM
Cable connection not working. lalala123 Computer Networking and Internet Hardware 6 04-10-2007 01:25 PM
Linksys router not working anymore Stand and Fight Computer Networking and Internet Hardware 14 03-25-2007 02:29 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.