sound card help, i have no sound - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-19-2004, 08:35 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 8
Question sound card help, i have no sound

hello, got a dell computer, reformatted my hard drive, had all drivers but the driver for my original sound card, dell didn't have it, yamaha didn't have it, and i coundn't find it on the internet.

so i boght a new sound card, installed the new sound card and the drivers but i still don't have sound. the old sound card is a part of the mother board that i was unable to take out without taking the all the way apart. can anyone help me?
__________________

sickandtired29 is offline  
Old 05-01-2004, 07:06 PM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 42
Default

Have you disabled your OB sound either via jumpers or the BIOS.

Did you fully uninstall the old sound drivers?

Have you checked for IRQ conflicts?

What OS are you running?
What Soundcard have you now got?
__________________
Signatures reduce bandwidth
HippyWarlock is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.