some buildup at top of t-line - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 08-08-2005, 08:21 AM   #1 (permalink)
Calzinger's Avatar
Join Date: Apr 2005
Location: New York
Posts: 565
Send a message via AIM to Calzinger
Default some buildup at top of t-line

This is the second day running my rig (haven't shut it off yet) and there is a bit of buildup towards the top of the t-line. I have been told that it's the bacteriacide killing the algae. However, I haven't been too lucky with removing it via eye dropper.

Any ideas?

Should I remove the hose from the t-line barb and bend it over into a bucket? The only trouble with that idea is that these barbs tightly secure the tubing so spilling while I yank it off could be very possible. Obviously the system will be off though!
Calzinger is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:58 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.