So I got my new 4400+ - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-11-2006, 02:04 AM   #1 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default So I got my new 4400+

So I got that 4400+..the ADV4400CDBOX that has a power rating of 89 watts vs 110..

I burned it in with prime for 3 hours...even though I don't really believe in that stuff.....then I messed around with it and after about 20 min of futzing these are my results......prime95 ran for a few hours with no errors...I'll do it overnight....maybe I can break 3ghz tomorrow.

__________________

__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Old 08-11-2006, 08:18 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 823
Default

nice, super pi?
__________________

harry18 is offline  
Old 08-11-2006, 08:58 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 309
Default

Very Nice! Show us your Pi !!
__________________
[SIZE=\"1\"]E6400 @ 3.4 , Noctua 120
7900GT @ 670/1680 , VF900
P5B-D 0711
2 x 1GB Patriot 6400 @ 425
WD SATA 250GB
VX2025WM
Neo HE 550
P180 / G15 / MX1000[/SIZE]
Syrillian is offline  
Old 08-11-2006, 10:20 AM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default

Wee i got a sub 30 sec score!
__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Old 08-11-2006, 06:45 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 823
Default

29secs, not too shabby
harry18 is offline  
Old 08-12-2006, 11:50 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
CntdwnToExtn's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Parents Basement...Still
Posts: 1,746
Send a message via MSN to CntdwnToExtn
Default

very nice!
i want my buddy to o/c his 4400 but he won't.
even w/ me houding that i've got my 3800 past his, he still won't!
and he's got the zalman on it too :|

very nice pi score!
__________________
[110.7896] Getting up from chair
[112.8798] Walking to fridge
[118.5234] Opening Fridge
[119.1439] CntdwnToExtn panic - no beer: Fridge empty!


CntdwnToExtn is offline  
Old 08-13-2006, 03:11 PM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 55
Send a message via AIM to Nihsnek
Default

Nice. I can only get my 4000+ to 30sec with SuperPi. =(
__________________
AMD 64 4000+ - OC\'d to 2.9GHz
nVidia GeForce 7900GTX
2GB Corsair XMS
SeaGate 320GB SATA2 7200RPM x2
Creative X-FI Xtreme Sound Card
GigaByte Liquid Cooling
Antec 550W PSU
GigaByte 3D Aurora Case
Nihsnek is offline  
Old 08-15-2006, 06:22 AM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 559
Default

Umm, Gurusan, what mobo are you running that on? Your sig doesn't say.......
__________________
AMD64 X2 4400+
DFI Lanparty Ultra-D
2GB Kingston Hyper-X (2-3-2-6)
TT Big Typhoon
eVGA 7900GT KO Superclocked (650/1650)
250GB Maxtor DiamondMax SATA2 HDD
Hiper Type-R 580W SLi PSU
19" Sony Trinitron CRT
magouster is offline  
Old 08-15-2006, 10:23 AM   #9 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default

Same as you. DFI Lanparty Ultra-D
__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Old 08-15-2006, 01:26 PM   #10 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 559
Default

And it's prime stable at that speed? At 1.44V, I cant get it stable in prime95 past 2470MHz. But I can still get it to run 3DMark06 and such. Looks like you got a good overclocking CPU there, congrats! What BIOS are you using for the mobo?

PM a list of the settings in the BIOS, leaving out the RAM timings, since I want to see if I can get the CPU up there with the RAM on a divider......if you don't mind, that is!
__________________

__________________
AMD64 X2 4400+
DFI Lanparty Ultra-D
2GB Kingston Hyper-X (2-3-2-6)
TT Big Typhoon
eVGA 7900GT KO Superclocked (650/1650)
250GB Maxtor DiamondMax SATA2 HDD
Hiper Type-R 580W SLi PSU
19" Sony Trinitron CRT
magouster is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.