sli overclocking - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-24-2007, 12:53 AM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
kobe24's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Australia
Posts: 1,508
Send a message via MSN to kobe24
Default Re: sli overclocking

yeah i agreed fully xms2 is good but gskill kill em
__________________

kobe24 is offline  
Old 05-24-2007, 01:34 AM   #12 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default Re: sli overclocking

hey nagasama, high-five bro! you joined my little SLI 7900GS club . your setup sort of looks cooler than mine though because i have mismatched cards (but hey who is complaining when one is the sweet XFX card i payed a premium for and the other is a Leadtek i got for $60au posted!!!)

R6V gives almost no performance gains with SLI unfortunately try changing the name of
Quote:
R6Vegas_Game.exe to Reliccoh.exe
or

Quote:
UTGame.exe
overclocking in SLI should overclock both cards. the nature of SLI makes this a certainty as both cards must be run at the same clock speeds, therefore overclocking one will overclock the other.
__________________

Nitestick is offline  
Old 05-24-2007, 02:06 AM   #13 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: sli overclocking

Quote:
Originally Posted by peterhuang913 View Post
i remembered hearing that the xms2 is a ripoff and that other ram like mushkin or gskills is better
depends on who you ask i suppose. i can get as much performance out of my corsair as gskills i reckon.
i have had this very pair running at 4-3-3-9 @ over 1000mhz. and i run them all the time at 4-4-4-12 22 1T @ 2.1v over 900 mhz. now, sora can get his gskills a little higher, and i probably could too. i wouldn't suppose that everyone would have as good of luck as we have. as far as being "a rip off" well...they aren't really because the price is down and wether they are the best or not...these corsair that i have are pretty d*** great.
really as far as any ram being able to outperform another (ie run faster at tighter timings), or "kill" it...that depends on whose hands they go into. not everybody gets the same results. i can work miracles with ram, using a little patience and some voltage. zot.

nitestick word up.
i had the same deal come up. too cheap to pass on.
you need to send me a membership card, man. what will changing the exe name do? make the cards think its a different game? i feel dumb...
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 05-24-2007, 07:23 AM   #14 (permalink)
Monster Techie
 
kobe24's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Australia
Posts: 1,508
Send a message via MSN to kobe24
Default Re: sli overclocking

wats better out of t1 and t2? coz i got my hz's at 4 4 4 5 t2. should i change to t1?
kobe24 is offline  
Old 05-24-2007, 05:47 PM   #15 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,134
Default Re: sli overclocking

yea, 79 series SLi is the way to go if you can get a second card cheaply off ebay etc.

I almost regret that I didnt get an SLi board with my C2D build, would have been nice to slap another GT in.
joshd is offline  
Old 05-24-2007, 06:44 PM   #16 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: sli overclocking

Quote:
Originally Posted by nitestick View Post
hey nagasama, high-five bro! you joined my little SLI 7900GS club . your setup sort of looks cooler than mine though because i have mismatched cards (but hey who is complaining when one is the sweet XFX card i payed a premium for and the other is a Leadtek i got for $60au posted!!!)

R6V gives almost no performance gains with SLI unfortunately try changing the name of


or



overclocking in SLI should overclock both cards. the nature of SLI makes this a certainty as both cards must be run at the same clock speeds, therefore overclocking one will overclock the other.
not quite.... the cards can be diff speeds, but they will be scaled closer to the speeds of the lower card, but i think u will have it oc'ed all at once.... and congrats on the the xtra card my man!
veg1992 is offline  
Old 05-24-2007, 08:43 PM   #17 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default Re: sli overclocking

Quote:
what will changing the exe name do? make the cards think its a different game? i feel dumb
it will force it to use a profile that has been optimised for the Unreal 3 engine. though perhaps check the nVidia settings and see if an SLI profile has been added for R6Vegas_Game.exe yet.
Nitestick is offline  
Old 05-25-2007, 04:57 AM   #18 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2007
Location: ...
Posts: 474
Default Re: sli overclocking

I installed my 2 bfg 8800 gtx watercooled the other day, sli'ed them. I gotta admit the watercooling was a big waste of my time, my case is not exactly huge but the gpu's take up all the space lol.

Play olivion max setting...so all shadowson full ect

go and fight some magic ppl in forest and use some magic spells ureself =p

then watch the magic..sooooooooooooo smooth
khan008 is offline  
Old 05-25-2007, 09:49 AM   #19 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: sli overclocking

Quote:
Originally Posted by kobe24 View Post
wats better out of t1 and t2? coz i got my hz's at 4 4 4 5 t2. should i change to t1?
1T is better. you can change it and see, but sometimes ram wont run 1T at high speeds with tight timings. although hz's should if they are not overclocked too much.
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 05-25-2007, 12:12 PM   #20 (permalink)
Monster Techie
 
kobe24's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Australia
Posts: 1,508
Send a message via MSN to kobe24
Default Re: sli overclocking

so guy said that t1 is when u have 2*1gb, and t2 is 4*512mb is that right?
__________________

kobe24 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
UnBiased Intel Core 2 Duo Overclocking with Overclocking Test Systems veg1992 Overclocking and Modding 7 11-21-2007 07:24 PM
Shutdown problem when overclocking Zatio89 Overclocking and Modding 6 05-20-2007 09:50 PM
I want to know about Overclocking for New Computer bbcrew Overclocking and Modding 3 05-10-2007 12:10 AM
Overclocking An Intel 810? techsquad Overclocking and Modding 5 04-19-2007 09:17 PM
Overclocking on a Non O/C enabled Mobo. Oreo Overclocking and Modding 2 04-02-2007 06:21 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.