Are side panel windows overrated? - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-23-2006, 08:56 PM   #31 (permalink)
Vinsanity
 
BiGyLiLuPdAmIdL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: West Coast Cali
Posts: 1,234
Send a message via AIM to BiGyLiLuPdAmIdL
Default

Quote:
Originally posted by beedubaya
I see those with alien faces on the front of them and spider-web looking windows, those are a bit too flashy, and if its premod, there's no reason to get them to impress people, like I said, at LAN parties its better to have done your own mod rather than have a premod. All I know is I like having a case it doesn't take 2 people to lift.
yeah i like the idea of modding your own case. That way when you show it to people they will be like dang that is cool man. and you'll say "Yeah i put that in myself". lol. I don't knwo whether to get a premoded one wiht a side panel window or to get a nice antec one and mod it myself. Although the premoded one would be alot cheaper considering it comes wiht a psu and a window, and the antec on comes with no psu and you'd have to pay for the window lol.
__________________

__________________
New build in progress, but this is what I got for now:
-AMD x2 5200+
-Asus M3A78-EM AM2+
-Buffalo 2x1gb ddr2 800
-Hitachi 250gb Sata HDD
-Antec Minuet Case w/ 350w psu
-Windows 7 Home Premium 64 bit
BiGyLiLuPdAmIdL is offline  
Old 01-24-2006, 06:45 AM   #32 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 129
Default

I'd go the Antec, your better off not getting a bundled PSU with a case because of quality, generic Power supplies don't last, trust me I had one. secondly windows don't cos too much, here in Aus it's 30 dollars for a kit, probably the same as 22 dollars american and the non pre modded looks is really nice and obvious. that's my view but in the end, do what suits you best.
__________________

filocardhustler is offline  
Old 01-24-2006, 04:21 PM   #33 (permalink)
Ultra Techie
 
ulater6000's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Alaska
Posts: 757
Send a message via AIM to ulater6000 Send a message via Yahoo to ulater6000
Default

I like them, however if you have lights in your case, you may have trouble sleeping at night like I did. On my last computer build a went for a simple look and got the simplest plain black case I could get. Plus I can now sleep at night!
__________________
CompTIA A+, CompTIA Network+, Cisco CCENT, Cisco CCNA Routing & Switching
ulater6000 is offline  
Old 01-24-2006, 04:48 PM   #34 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,706
Default

Quote:
Originally posted by ulater6000
I like them, however if you have lights in your case, you may have trouble sleeping at night like I did. On my last computer build a went for a simple look and got the simplest plain black case I could get. Plus I can now sleep at night!
I really agree with that... I end up unpluging the lights every night...
Juice Daddy is offline  
Old 01-24-2006, 05:39 PM   #35 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Location: NY, USA
Posts: 771
Default

why not use the shut down feature??????
__________________
  • AMD FX 8350 Black Edition
  • XFX R9 390 8GB
  • 16GB (8x2) GSKILL DDR3 1866mhz
  • GIGABYTE GA-990FXA-UD3 AM3+
  • Aspire X-Plorer Silent Case
  • PC Power & Cooling Silencer 610W Continuous
  • 180GB Intel 520 SSD
  • Vizio 32" TV (1920/1080)/Acer P221W 22" Widescreen LCD (1680/1050)
Twizted_3kgt is offline  
Old 01-24-2006, 05:42 PM   #36 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,706
Default

I record adult swim with my tv tunner...

so i can watch it the next day, in fact.. I am watching it right now...
Juice Daddy is offline  
Old 01-24-2006, 06:22 PM   #37 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 734
Send a message via AIM to iam_not_2fast4u
Default

how?
__________________

RIP Flanker: 07-31-2005 - 03-03-2006 09:17 AM
iam_not_2fast4u is offline  
Old 01-24-2006, 06:28 PM   #38 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,706
Default

Quote:
Originally posted by iam_not_2fast4u
how?
I set it to record at 10, and to shut down at 1... good night...

next day, I push play...

http://www.honestech.com/main/menu1_1d.asp
Juice Daddy is offline  
Old 01-25-2006, 01:09 AM   #39 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Location: NY, USA
Posts: 771
Default

That seems sad in a way...but I watch adult swim just about every night so I can't talk.
__________________
  • AMD FX 8350 Black Edition
  • XFX R9 390 8GB
  • 16GB (8x2) GSKILL DDR3 1866mhz
  • GIGABYTE GA-990FXA-UD3 AM3+
  • Aspire X-Plorer Silent Case
  • PC Power & Cooling Silencer 610W Continuous
  • 180GB Intel 520 SSD
  • Vizio 32" TV (1920/1080)/Acer P221W 22" Widescreen LCD (1680/1050)
Twizted_3kgt is offline  
Old 01-25-2006, 09:03 AM   #40 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,706
Default

I watch it durring school, gives me something to do in my free time...
__________________

Juice Daddy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.