Shuttle 0x0000007b Error when booting - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-24-2005, 08:56 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 555
Default Shuttle 0x0000007b Error when booting

Ok, so I'm trying to finish building my Shuttle SN41G2, but when I try to boot up, when its trying to start up Windows XP, I get the following error: STOP: 0x0000007B (0xFC2E640, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000)
I tried three different IDE cables and two different hard drives (both of which are slightly older)
Any ideas on why the computer is doing this???
Are there any settings I can change in the BIOS to fix this?

Also, the two drives I was trying, they both work perfectly in the computers I pulled them out of, and they worked perfectly when I put them back in.

Just please don't tell me I have to send the unit back, I'm getting tired of waiting around for shipping stuff....
__________________
sprtnbsblplya is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.