[RMA] Hardcano 12 to Hardcano 13 - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-28-2005, 12:31 AM   #11 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,317
Default

That would seriosuly be awesome. But why would a 13 y/o have 2 6800GTs?
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 10-28-2005, 12:32 AM   #12 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,327
Send a message via AIM to Flanker
Default

Because he's a spoiled brat.
__________________

Flanker is offline  
Old 10-28-2005, 12:57 AM   #13 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2004
Location: A system that rotates chaotically while simulations indicate irregular and unconventional behaviour.
Posts: 477
Default

this reminds me... several years ago I ordered some computer parts and got TNT2 instead of GeForce DDR (those geforces were best cards at that time). So I had to send it back to get a card I had payed for...
LoTeX is offline  
Old 10-28-2005, 02:44 AM   #14 (permalink)
Imperial Space Womble
 
Harper's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Australia
Posts: 6,903
Default

Quote:
Originally posted by P.P. Mguire
But why would a 13 y/o have 2 6800GTs?
Because Daddy is a pimp.
__________________

"I FEEL SO GOOD I FEEL SO NUMB, YEAH!!!" -- Rob Zombie
Main Rig - AMD FX-8350x8 4.0Ghz CPU, 4x 8Gb (32Gb) DDR3 Ram, Gigabyte GA-970A-D3, GeForce GT 970 4Gb, 1x 256Gb SSD\8Tb (3+2+2+1) SATA HDD, DVDRW, SB X-Fi, Win 10 (64-bit)
Asus N61JV-JX231V - Intel Core i5 3437u (1.9 - 2.4 GHz), 12GB, 640GB, 16" Display, nVidia 325M 1Gb, DVD-RW, Win 10 (64-bit)
Mobile Phone : Samsung Galaxy 5 Note SM-N920IConsole : Play Station 4
Harper is offline  
Old 10-28-2005, 06:36 AM   #15 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

mmm how come when i RMAed my 9800pro i got back a 9800pro how sad
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 10-28-2005, 06:57 AM   #16 (permalink)
Master Techie
 
Shumway's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: London - Ontario - Canada
Posts: 2,729
Default

Quote:
Originally posted by P.P. Mguire
But why would a 13 y/o have 2 6800GTs?
I highly doubt he did,He was probably lying like half the people on here,I laugh when little kid's on here say they have uber setup's,In reallity they are probably sitting on a little hand me down p3 What parent in there right mind would spend a couple grand on a gaming comp when they know the little punk is just gonna screw it up
Shumway is offline  
Old 10-28-2005, 07:33 AM   #17 (permalink)
Imperial Space Womble
 
Harper's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Australia
Posts: 6,903
Default

Quote:
Originally posted by PZEROFGH
mmm how come when i RMAed my 9800pro i got back a 9800pro how sad
Because the still had 9800 Pros

RMA is luck of the draw. I got some fools that deliberately leave things to the last possible second for RMA or PRODUCT RECALLS thinking they are going to get some thing better..... yeah, Right
__________________

"I FEEL SO GOOD I FEEL SO NUMB, YEAH!!!" -- Rob Zombie
Main Rig - AMD FX-8350x8 4.0Ghz CPU, 4x 8Gb (32Gb) DDR3 Ram, Gigabyte GA-970A-D3, GeForce GT 970 4Gb, 1x 256Gb SSD\8Tb (3+2+2+1) SATA HDD, DVDRW, SB X-Fi, Win 10 (64-bit)
Asus N61JV-JX231V - Intel Core i5 3437u (1.9 - 2.4 GHz), 12GB, 640GB, 16" Display, nVidia 325M 1Gb, DVD-RW, Win 10 (64-bit)
Mobile Phone : Samsung Galaxy 5 Note SM-N920IConsole : Play Station 4
Harper is offline  
Old 10-28-2005, 07:46 AM   #18 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

I have RMA'd two things in the last 2 weeks. My graphics card overheated, and I got artifacts in BIOS and DOS, and it wouldn't load windows. After waiting a week for them to realise the XFX 6800 was completly sold out in the UK they sent me a refund, so I got a 7800gt for £35 (plus £88 for a new motherboard.) And my hdd caught on fire, and it is in the post now (bloody seagate being based in Thailand, I would have it now if it was based in the UK.)

I think they have to send you a exact replacement, something better or a refund, not anything worse than what you ordered.

(I have to spend my money on the actual gaming components. And I spent it all on them.)
__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 10-28-2005, 02:02 PM   #19 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,134
Default

ur HDD caught fire? nasty! did it damage anything?
joshd is offline  
Old 10-28-2005, 02:07 PM   #20 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

It was at my friends house. Took out a 4" cathode, and his PSU now makes a burning smell. He was getting a new PSU anyway. Just waiting for his pay. But all the expensive components work.

The Hdd was on the bottom on the case, not screwed in, so we had full view of it catching on fire.
__________________

__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.