Reaching for that 15,000!! - Page 8 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-08-2006, 01:25 AM   #71 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

Quote:
Originally posted by lancec2c30
Ya, it is hilarious when I compare them to my parts.
what parts do you have...

and my darn 3dmark05 has been acting up... it gets error messages.. imma have ot reinstalll..... and i only got 7500 in 06
__________________

__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 12-09-2006, 04:09 PM   #72 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,992
Default

Hehe maybe me and Nos can have some friendly competition.


Once all my stuff comes in, our setups should be pretty identicle, and I can put a 1.55 Volt mod on my 7900GT if I have to.

muahaha.
__________________

__________________



May the wind always be at your back and the sun upon your face, and may the winds of destiny carry you aloft to dance with the stars
Lord AnthraX is offline  
Old 12-09-2006, 04:11 PM   #73 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

Quote:
Originally posted by Lord AnthraX
Hehe maybe me and Nos can have some friendly competition.


Once all my stuff comes in, our setups should be pretty identicle, and I can put a 1.55 Volt mod on my 7900GT if I have to.

muahaha.
your lucky ati's got a ram bug and won't go any higher than 1143 (2286)... otherwise... PWNAGE

and i have a great chance of having that 8800gts/gtx(gtx if i put in 200 bucks) sometime this month.. so i'll be in a whole nother league
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 12-09-2006, 04:14 PM   #74 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,992
Default

Quote:
Originally posted by NosBoost300
your lucky ati's got a ram bug and won't go any higher than 1143 (2286)... otherwise... PWNAGE

Well im still at a disadvantage considering my GPU only has 256 mb of ram.....

:sigh:
__________________



May the wind always be at your back and the sun upon your face, and may the winds of destiny carry you aloft to dance with the stars
Lord AnthraX is offline  
Old 12-09-2006, 04:14 PM   #75 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

lol, i'm just bumping right now so you could see my edit
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 12-09-2006, 04:15 PM   #76 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,992
Default

Quote:
Originally posted by Lord AnthraX
Well im still at a disadvantage considering my GPU only has 256 mb of ram.....

:sigh:



Quote:
Originally posted by Nosboost GPU WHORE
and i have a great chance of having that 8800gts/gtx(gtx if i put in 200 bucks) sometime this month.. so i'll be in a whole nother league

Oh PSHT. Screw that. No way Im going to even TRY.
__________________



May the wind always be at your back and the sun upon your face, and may the winds of destiny carry you aloft to dance with the stars
Lord AnthraX is offline  
Old 12-09-2006, 04:19 PM   #77 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

well... i think today i try for 15,000 again.. now that it is my day off

and i will also try for 8500ish in 06.. didnt try 06 at 3.7ghz, or oc'd at my highest for gpu either
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 12-09-2006, 11:25 PM   #78 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 149
Default

wow, i wish i could overclock like you. I tried it and couldnt even get my 4200 x2 from 2.2 to 2.6. My bios has no memory divider and i cant figure out how to do it lol. Would that be my ram is low quality or does it mean that my cpu just is lazy -.-

btw, you should just get water cooled and oc it to 20,000. Not like you dont have the money it seems like lol
noxarcana is offline  
Old 12-09-2006, 11:54 PM   #79 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

Just do a lot of reading and you'll get it eventually. Judging by what your saying then the ram is definetly holding you back. The X2's IMO are pretty decent overclockers, I can push mine to 3GHz but I keep it at 2.8 becasue I don't really need all that power, plus I can keep my ram in a 1:1 ratio. On a different note, Nos aren't you getting liquid cooling?
__________________

reggie_da_man is offline  
Old 12-10-2006, 12:09 AM   #80 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default

Well right now I have a 3500 venice, and a geforce 6600.

I got my 7900gs a couple days ago, but the power dongle to go from pci-e to 4 pin molex didnt com ein the box like it said it should.
__________________

__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.