Rate the Wire Management Above You! - Page 5 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-07-2007, 07:46 AM   #41 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default Re: Rate the Wiremanagement above you!

Quote:
Originally Posted by saltynay View Post
heres mine as you can see I have spent several hours doing it:
[snip]
Now, do you really want us to rate that?
__________________

__________________
Apokalipse is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2007, 08:13 AM   #42 (permalink)
Patron
 
saltynay's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: West Coast, Singapore
Posts: 5,149
Default Re: Rate the Wiremanagement above you!

yeah I do I reckon its around an 8-9/10
__________________

__________________
saltynay is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2007, 08:44 AM   #43 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: Rate the Wiremanagement above you!

I'd give it a 7/10.
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2007, 08:45 AM   #44 (permalink)
Patron
 
saltynay's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: West Coast, Singapore
Posts: 5,149
Default Re: Rate the Wiremanagement above you!

wow higher then expected
__________________
saltynay is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2007, 08:49 AM   #45 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: Rate the Wiremanagement above you!

...because I was considering the case, that's being used. Can you try squeezing those bunch of power cables, in that 5.25" bay?
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2007, 09:07 AM   #46 (permalink)
Patron
 
saltynay's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: West Coast, Singapore
Posts: 5,149
Default Re: Rate the Wiremanagement above you!

lol the case is near impossible I haven't done any wire management at all yet my main problem is the wall on the right of my case formed by my gfx card and the hdd I have in my 3.5" rack it leaves just under an inch gap for everything to go through. once my modding and painting is done I will start thinking about actually perfecting it.

My parents dell just stopped working (I checked it out and everything is fine except the power switch cable has come loose so needs replacing) so I will harvest some parts from that. I need to talk them into letting me build them the replacement my planned AM2+ system media centre will come to life and I won't have to spend a penny of my own money
__________________
saltynay is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2007, 12:41 PM   #47 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2007
Location: San Jose, California
Posts: 2,456
Send a message via AIM to phucng_10 Send a message via Yahoo to phucng_10
Default Re: Rate the Wiremanagement above you!

Ah, I would give you around a 6.75/10. The power cables are in the way, :shocked:. You can try zip tieing some of the cables and taking b1gapl's advice to move it into one of the 5.25" bays.
__________________
|phucng_10's WM|
phucng_10 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2007, 01:46 PM   #48 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default Re: Rate the Wiremanagement above you!

well heres mine.....








nah just kidding, heres the real deal (just got done with it, took 10 minutes, can you find my hard drive?)
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2007, 01:47 PM   #49 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Rate the Wiremanagement above you!

nice management
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2007, 01:58 PM   #50 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: Rate the Wiremanagement above you!

wow...nice job bmx...I'd probably give that a 9/10.
__________________

__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cable Management. sadisticmidget Overclocking and Modding 9 08-11-2007 03:29 PM
Wire..... wire.... confusing me... OnlyCurious New Systems | Building and Buying 8 08-07-2007 11:10 AM
Need help indentifying and finding a solution to convert this USB wire. Kutabare Hardware Repairs and Troubleshooting 4 08-03-2007 11:47 PM
crysis omg molsen Off Topic Discussion 77 06-17-2007 03:41 PM
Daily Management Software Jethro69 Microsoft Windows and Software 1 06-17-2007 12:01 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.