This Ram good for overclocking? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-17-2005, 11:46 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Chankama's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Canada
Posts: 1,523
Default This Ram good for overclocking?

Hey guys. What kind of bottleneck will this ram create if I try to overclock my system:

Premier kit: OCZ 2x512M PC3200 Kit 2.5-3-3-7 (4001024PDC-K)

The system in question is:
Intel 3.2 GHz 775
Abit AG8
6600 GT

I can't really afford more expensive Ram.. So I guess, I just want to know the extent of overclock possibility before buying it. The other parts I listed look good also for over clocking?
__________________

Chankama is offline  
Old 01-18-2005, 04:25 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 670
Default

its not too bad, but its not that good either, i dont know exactly how far you would be able to go with that set, but if you cant afford anything else, just go for it, its not like you wont be able to overclock at all.
__________________

__________________
<img src=\"http://i25.photobucket.com/albums/c62/HAVOC2k5/Sempron_Userbar.png\">
Raekwon is offline  
Old 01-18-2005, 04:53 AM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

you should link us to the exact RAM you are buying so we can see the specs for ourselves.
Nubius is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.