qx6700 up and running - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-18-2007, 12:01 AM   #11 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

ehe... i got plenty of money to spend still. I could build a whole other system with the same specs lol.

I am thinking that this phase unit is not gunna get me much more of an overclock that this. These 4 cores put out a lot of heat. My x6800 idled around neg 49, full load at about neg 40 overclocked.

This thing idles at neg 20 and around neg 10 under full load, overclocked. To really get much more, i will need to get a 2 phase unit.. I could afford it, but i dont want it. I want to at least be able to pick this thing up lol. I dont want something sitting under my desk that looks like a car motor lol
__________________

jseber1982 is offline  
Old 01-18-2007, 12:30 AM   #12 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 321
Default

Negative 10C under load??? And you are worried about overclocking more? Am I missing something? You can safely get into the positive 60'sC with these chips. What am I missing?
__________________

__________________
EVGA 680i
C2 Q6600 @3.6
2- 1GB Crucial Ballistix DDR2 1000(1100 @5-5-5-12 2.2v)
2 EVGA 280GTX in sli
2 WD Raptor 74GB(RAID0)
1 WD Raptor 150GB
X-FI Fatal1ty Edition (Beyerdynamic DT770/80 with PA2v2 amp)
PC P&C 1 Kilowatt PSU
Dell 3007 WFP 30" LCD
LG 18x DVD/CD RW
Silverstone TJ09 (5-120mm Sythe S-Flex fans)-Best case on the planet...
Watercooled. Iwaki MD20RLT>PA120.3(6 fan push/pull)>Apogee GT>2 MCW60's>T-line
waytoosmall is offline  
Old 01-18-2007, 02:30 AM   #13 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,134
Default

WOW! don't think it is possible to build a nicer system these days, grats!

I'd probably just stick the 8800s on water and leave the QX as it is with the single stage phase. (unless you really feel the need for an auto-casc, which would be nice... but that QX is probably powerful enough already :P )
joshd is offline  
Old 01-18-2007, 02:31 AM   #14 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

yea, but for some reason they only want to clock really high if they are super cold.. or maybe i just reached the limit of the cpu..

updated,, booted into windows at 4ghz, but 3dmark crashed no matter how much voltage i put up
jseber1982 is offline  
Old 01-18-2007, 02:41 AM   #15 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,134
Default

You are probably best off asking somewhere like XS as there are a fair few people with QXs there.
joshd is offline  
Old 01-18-2007, 02:59 AM   #16 (permalink)
I don't overclock
 
Fat.Clown's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: offline
Posts: 3,326
Default

Jeez~
Make me want to work double shifts just to get something half as good as your computer ;(
__________________

Fat.Clown is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.