QX6700 as overclockable as X6800? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-11-2007, 12:17 PM   #1 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default QX6700 as overclockable as X6800?

ss overclockable

oops keyboard messed up.

I figure that quad cores are less overclockable because they have 4 points of failure instead of 2. All it takes is 1 core to not like the overclock and make the system unstable. So for high super pi scores, probably the x6800 would be better right?
__________________

jseber1982 is offline  
Old 01-11-2007, 12:30 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
TheOtis's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Planet Earth.
Posts: 1,274
Send a message via AIM to TheOtis
Default

Well,


I'm not really sure if that's even a big issue or not actually. I haven't came across anything like that.

I don't think anyone has had only one of their core's OC well and the other one not, since I'm pretty sure they're identical.

So I'm going to go with no.

As far as which one would OC higher, I'm not sure.
__________________

__________________
Back on being mobile - ASUS G551- 15.3" 1080p - Core i7 4710HQ - GTX 860M - 16GB DDR3 1600 - 512GB Samsung 850 Pro - Steam ID: TheOtis
TheOtis is offline  
Old 01-12-2007, 12:06 AM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,992
Default

X6800 would be much better.
__________________



May the wind always be at your back and the sun upon your face, and may the winds of destiny carry you aloft to dance with the stars
Lord AnthraX is offline  
Old 01-12-2007, 08:36 AM   #4 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

hmm wonder if it is even worth me upgrading to conroe, i have the money and want to, but hmm... I know i wont be able to hit as high on super pi with it,, but who cares about a benchmark.... I wont be able to tell a difference in games from a 400mhz difference or so. But in the distant distant future it would be good with quad core, but by the time it is utilized,, this quad core will be an old pos lol. But i do do graphics rendering sometimes,, and it would probably help
jseber1982 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.