Quick Memory Question PC3200... - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-08-2004, 06:36 PM   #21 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,303
Default

He prolly wanted to get screenies so that nobody would do to him like they did to Nvida.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now  
Old 12-08-2004, 07:34 PM   #22 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,046
Send a message via AIM to 4W4K3
Default

Quote:
Originally posted by P.P. Mguire
He prolly wanted to get screenies so that nobody would do to him like they did to Nvida.
lol, that and i jsut want a record of how well certain chips do on my system. It might give me a good idea f what chips my system likes. i mean they are only 5MHz behind my OCZ, and were 1/2 the price! but they do get errors above 235MHz, and thats at like 2.5-3-3-11...so not quite as good.
__________________

__________________
<marquee scrollamount=\"1\" scrolldelay=\"8\" direction=\"up\" width=\"400\" height=\"65\" style=\"font-family: Verdana; font-size: 8pt\">
Compaq Presario V5000 laptop
¯\\(º_o)/¯</marquee>
4W4K3 is offline  
Old 01-05-2005, 03:14 PM   #23 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 204
Default

The guy I got my Mushkin Black Level II PC3200 says they'll do 240MHz with 2-2-2-11 @ 3.2v! Hope they do that for me!
__________________
ACE’s System
Athlon 64 3000+ Venice @ 2.25GHz
EpoX 9NPA+ Ultra
2x512mb Patriot XBLK
256mb BFG 7600GT
Samsung 200GB 8mb
500W Apevia (Aspire) PSU
Samsung CD-RW
Logitech Z-3 2.1
IBM 17”
Windows 2000 PRO

3DMARK05 - 6***
Ace No-Money is offline  
Old 01-05-2005, 05:03 PM   #24 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

You won't be able to just up the Dimm to 3.2v on the NF7-S v2 board. Doesn't go that high in the BIOS
Nubius is offline  
Old 01-05-2005, 07:14 PM   #25 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 204
Default

Yeah I know it only goes to 2.9v doesnt it? It would be awesome to get to 230fsb atleast though, what do ya think?
__________________
ACE’s System
Athlon 64 3000+ Venice @ 2.25GHz
EpoX 9NPA+ Ultra
2x512mb Patriot XBLK
256mb BFG 7600GT
Samsung 200GB 8mb
500W Apevia (Aspire) PSU
Samsung CD-RW
Logitech Z-3 2.1
IBM 17”
Windows 2000 PRO

3DMARK05 - 6***
Ace No-Money is offline  
Old 01-05-2005, 07:33 PM   #26 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,046
Send a message via AIM to 4W4K3
Default

Quote:
Originally posted by Ace No-Money
Yeah I know it only goes to 2.9v doesnt it? It would be awesome to get to 230fsb atleast though, what do ya think?
Doable on my setup even without mod's, i think most can manage ~ there. Mine overvolts .05v on the DIMM...so really it's 2.95v (as if it matters lol.) But theres DIMM and NB mods you can do pretty easy that allow for really high voltages. just make sure you dont overheat.
__________________

__________________
<marquee scrollamount=\"1\" scrolldelay=\"8\" direction=\"up\" width=\"400\" height=\"65\" style=\"font-family: Verdana; font-size: 8pt\">
Compaq Presario V5000 laptop
¯\\(º_o)/¯</marquee>
4W4K3 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.