Question about clocking on a GeForce Go 6150 - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-12-2007, 12:07 AM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 110
Default Re: Question about clocking on a GeForce Go 6150

"edit" double post
__________________

Shane12m is offline  
Old 06-12-2007, 12:08 AM   #12 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 110
Default Re: Question about clocking on a GeForce Go 6150

dang it says there is 2 512 things of ram thats unfortunate,,,

how much would it run me to but 2 gigs of ram then get it installed?

and tell me if this is good please? with 2 cores and 2 processors
the core speed of processor is average 803Mhz
multiplier X4
Bus speed about 200mhz
and HT link 400Mhz

and the ram is DDR2 Channel# Dual
__________________

Shane12m is offline  
Old 06-12-2007, 07:08 AM   #13 (permalink)
The Bulldog
 
zmatt's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In an empty Ramen packet
Posts: 4,660
Default Re: Question about clocking on a GeForce Go 6150

ok its not 803mhz, your cpu throttles to save power on laptops. turions run much higher than that at top speed.
Newegg.com - G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 200-Pin DDR2 SO-DIMM DDR2 667 (PC2 5300) Dual Channel Kit Notebook Memory - Retail

luckily for you ram is really cheap right now for some reason. this ram will work just fine and you will see a huge bump in performance. The manual to your laptop should come with detailed instructions on how to install more ram.
__________________


ポップ・タルトが大好きです。
<<<<<<<Rep is always welcome
Ultimate Guitar exercises/ Songs for technique
zmatt is offline  
Old 06-12-2007, 09:44 AM   #14 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2007
Location: London, UK
Posts: 81
Default Re: Question about clocking on a GeForce Go 6150

check out Memory upgrades, graphics cards, flash media, and usb storage at Crucial.com and run there memory scan it will tell you excaly the memory your pc / laptop is running give youa few options (but they normaly bit over priced 10%) but if you unsure buy the one fits your budget and if it does not work the refund whole price it garentee to work if it the one that they scanner picked!
JRatcliffe is offline  
Old 06-12-2007, 06:18 PM   #15 (permalink)
The Bulldog
 
zmatt's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In an empty Ramen packet
Posts: 4,660
Default Re: Question about clocking on a GeForce Go 6150

The ram I posted was fully compatible. was plenty and was on sale.
__________________


ポップ・タルトが大好きです。
<<<<<<<Rep is always welcome
Ultimate Guitar exercises/ Songs for technique
zmatt is offline  
Old 06-12-2007, 07:02 PM   #16 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default Re: Question about clocking on a GeForce Go 6150

Getting more RAM is not gonna increase your gaming performance very much (if at all).

Did you try overclocking the graphics card using RivaTuner or similar software?

Laptops can get pretty hot, it may freeze or reboot if it does.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 06-12-2007, 07:34 PM   #17 (permalink)
The Bulldog
 
zmatt's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In an empty Ramen packet
Posts: 4,660
Default Re: Question about clocking on a GeForce Go 6150

i don't recommend OCing the video card for that reason. its still integrated so how much more ill he get out of it? the more system ram he has the more video ram he has so performance will increase somewhat. and you can always have more ram.
__________________

__________________


ポップ・タルトが大好きです。
<<<<<<<Rep is always welcome
Ultimate Guitar exercises/ Songs for technique
zmatt is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
question about my processor socket siddanth3 New Systems | Building and Buying 10 04-27-2007 01:14 AM
Help me clear something up please(Fresh install of xp type question) jonny_uk Microsoft Windows and Software 2 04-21-2007 06:38 PM
Case Fan Question Shafra Overclocking and Modding 10 04-18-2007 06:42 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.