Q6600 Overclocked to 2.8GHz on base Volts - Page 5 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-22-2008, 10:23 PM   #41 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: Q6600 Overclocked to 2.8GHz on base Volts

Hmm i wonder if its because you have the LT version of the board. I'm pretty sure the rest of us all have A1 boards. As i promised, pictures.



__________________

__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Old 01-22-2008, 10:24 PM   #42 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default Re: Q6600 Overclocked to 2.8GHz on base Volts

Thumbnails, THUMBNAILS, for the love of someones god....
Not everyone wants to see the entire expanded image.....
__________________

Ste is offline  
Old 01-22-2008, 10:27 PM   #43 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: Q6600 Overclocked to 2.8GHz on base Volts

Hey at least i sized them to fit a 19" monitor.
__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Old 01-22-2008, 10:37 PM   #44 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default Re: Q6600 Overclocked to 2.8GHz on base Volts

Oh yea, sure, at least.....
Ste is offline  
Old 01-22-2008, 10:42 PM   #45 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Location: NY, USA
Posts: 771
Default Re: Q6600 Overclocked to 2.8GHz on base Volts

God I wish I could run that speed at anywhere near that voltage.
__________________
  • AMD FX 8350 Black Edition
  • XFX R9 390 8GB
  • 16GB (8x2) GSKILL DDR3 1866mhz
  • GIGABYTE GA-990FXA-UD3 AM3+
  • Aspire X-Plorer Silent Case
  • PC Power & Cooling Silencer 610W Continuous
  • 180GB Intel 520 SSD
  • Vizio 32" TV (1920/1080)/Acer P221W 22" Widescreen LCD (1680/1050)
Twizted_3kgt is offline  
Old 01-22-2008, 11:02 PM   #46 (permalink)
Super Techie
 
smashedpumpkins's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 392
Default Re: Q6600 Overclocked to 2.8GHz on base Volts

No luck here. Got BSOD at 1600 and reset at 1450. I don't have anything above 9 multiplier. I have the T1 version. But I read AR is the one to avoid. In an Intel overclock thread I was in earlier there were a bunch of people with T1 modules at 3.6Ghz.
__________________
“Fortune favors the brave.”
smashedpumpkins is offline  
Old 01-23-2008, 12:15 AM   #47 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Location: NY, USA
Posts: 771
Default Re: Q6600 Overclocked to 2.8GHz on base Volts

Hmm, it's sounding like you might have recieved a bad piece of hardware. I'm thinking your memory, but that's just because i've never heard of it.
__________________
  • AMD FX 8350 Black Edition
  • XFX R9 390 8GB
  • 16GB (8x2) GSKILL DDR3 1866mhz
  • GIGABYTE GA-990FXA-UD3 AM3+
  • Aspire X-Plorer Silent Case
  • PC Power & Cooling Silencer 610W Continuous
  • 180GB Intel 520 SSD
  • Vizio 32" TV (1920/1080)/Acer P221W 22" Widescreen LCD (1680/1050)
Twizted_3kgt is offline  
Old 01-23-2008, 01:42 AM   #48 (permalink)
Super Techie
 
smashedpumpkins's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 392
Default Re: Q6600 Overclocked to 2.8GHz on base Volts

Heh got it fixed!

"WOW! The stupidest mistake... I figured since I purchased my board in late November the new Bios that was released October 2nd should be on my board. I guess I was wrong. I loaded the new BIOS and as easy as that. I'll post some results in a bit!"
__________________
“Fortune favors the brave.”
smashedpumpkins is offline  
Old 01-23-2008, 08:11 AM   #49 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Location: NY, USA
Posts: 771
Default Re: Q6600 Overclocked to 2.8GHz on base Volts

lol that'll do it.
__________________
  • AMD FX 8350 Black Edition
  • XFX R9 390 8GB
  • 16GB (8x2) GSKILL DDR3 1866mhz
  • GIGABYTE GA-990FXA-UD3 AM3+
  • Aspire X-Plorer Silent Case
  • PC Power & Cooling Silencer 610W Continuous
  • 180GB Intel 520 SSD
  • Vizio 32" TV (1920/1080)/Acer P221W 22" Widescreen LCD (1680/1050)
Twizted_3kgt is offline  
Old 01-23-2008, 02:09 PM   #50 (permalink)
Biohazardous
 
nOcLuE98's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,673
Default Re: Q6600 Overclocked to 2.8GHz on base Volts

hey veedub, what ep. of House was that?
__________________

__________________
http://www.conquestgraphics.com
nOcLuE98 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
*The Official Tech-Forums 3DMark06/03 Rankings* gurusan Overclocking and Modding 4250 04-02-2015 12:23 PM
Q6600 Overclocked to 2.8GHz on base Volts smashedpumpkins New Systems | Building and Buying 2 01-21-2008 11:04 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.