Q6600 Lapping and New Mobo thread. - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-12-2007, 09:34 PM   #11 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default Re: Q6600 Lapping and New Mobo thread.

Does not work. Reseated CPU 6 times, tried old E6600 3 times. same error each time. Bad cpu or faulty installation...

I just tried for the 7th time and it POSTed successfully. Wth...
__________________

Ste is offline  
Old 12-12-2007, 10:04 PM   #12 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default Re: Q6600 Lapping and New Mobo thread.

So it only took three hours of switching and reseating CPU's and down to one stick of memory, BUT, I am FINALLY installing windows with my lapped quad core..

Funny part is, before I got a chance to boot from disk, it ACTUALLY loaded windows without blue screening... Got to login screen. Werid..
__________________

Ste is offline  
Old 12-12-2007, 10:20 PM   #13 (permalink)
Benevolent Cake Despot
 
Merkwürdigeliebe's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Montreal, CANADA
Posts: 1,733
Default Re: Q6600 Lapping and New Mobo thread.

No way I'm ever lapping unless I do a couple of test runs on old cpus myself and get good confidence and feel for it.
__________________
|Intel Q6600 | 2GB Crucial Ballistix Tracers | XFX 8800GTS 512 | Gigabyte P35-DS3L | Antec 900 | Antec Neo 500 HE |
Merkwürdigeliebe is offline  
Old 12-12-2007, 11:50 PM   #14 (permalink)
 
PRVRT's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Blackfoot, Idaho
Posts: 379
Default Re: Q6600 Lapping and New Mobo thread.

I lapped mine last weekend, worked just fine. 2 things that have to be done is control static and make sure it is absolutely dry before reinstalling.
__________________
PRVRT is offline  
Old 12-13-2007, 12:19 AM   #15 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default Re: Q6600 Lapping and New Mobo thread.

So far so good, I am able to boot into windows and install programs at 3.2 Ghz.

I already tested for a FSB wall by trying 360 X 8 and it booted into windows fine.
Ste is offline  
Old 12-13-2007, 09:13 PM   #16 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default Success!!

CPU-Z Validator Database

Been SMP Folding stable for 14 hours, so far...
Tempartures on any core have NOT exceeded 55C.
Time per percent of SMP Folding is less than eight minutes and fifty seconds.
Vcore I set in CMOS was 1.425

I will let these settings sit for two weeks of SMP Folding before moving on.
As I had hoped this new board solved all my problems...
__________________

Ste is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.