Putting computer lights in my car??? - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-02-2005, 12:31 AM   #21 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

I like mine to look nice, its a old crappy car, and with them lights it would look nice, and no there not going to be stick on's, its all going to be a custom paint job.
__________________

c0rr0sive is offline  
Old 05-02-2005, 12:35 AM   #22 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,317
Default

dude thast gona cost alot man. not even im doing that!! I bought my tiburon brand new (not fuill price though ) and so it looks good and even better w/ neons and a truk setup. i have no system yet just some PA speakers i borrowed from my dad and a mackie 1000watt amp that i have on a converter. its all good lol.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 05-02-2005, 12:37 AM   #23 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

right now i have 3, 15 inch kickers and 3, 1200 watt amps max power. dont ask how the kickers fit lol
c0rr0sive is offline  
Old 05-02-2005, 12:40 AM   #24 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,317
Default

that mackie amp and 2 18" JBL subwoofers!! Im gonna get a couple of 1000 watt amps (kenwood) and a couple of 18" cerwin vegas soon. its all gonna fit nicely into my trunk setup.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 05-02-2005, 12:42 AM   #25 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

If i can im going to get a nice lil crossover and take all the higher frequencies out, and have just the extremly low ones on them kickers and turn them all the way up. hell right now at 1/8th power it makes air blow out of my trunk.
c0rr0sive is offline  
Old 05-02-2005, 12:46 AM   #26 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,317
Default

you dont even have to do that. just get a cheap EQ and it has SUB out on the back! now i got a corssover myself but it cost alot casue im only using all PA equipment in my car besides the cd player and the EQ. oh yea and the Kenwood amps if i get around to it. good luck on your car buddy.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 05-02-2005, 01:08 AM   #27 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

I dont have much room for an EQ, wouldnt mind having one. hell i had problems finding a place to put switch's to turn my kickers amps off....
c0rr0sive is offline  
Old 05-02-2005, 01:28 AM   #28 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,317
Default

you can mount an EQ right under your dash.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 05-02-2005, 09:14 AM   #29 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

Actully i can't. The car is small man, hell i have problems getting into it, and mounting it under the radio is impossible because of the ash tray and switchs for my other sound equipment in the back.
c0rr0sive is offline  
Old 05-02-2005, 01:12 PM   #30 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,317
Default

oyu dont have ot put it under the radio man. use your imagination! put it under the dash under the steering wheel or on the other side. i know it can be done cause ive worked on a mini couper before and THAT is a small car lol. trust me it can be done.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.