psu tester - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-11-2004, 08:52 PM   #1 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,543
Default psu tester

i need that little psu tester thing on the net, it says what watt psu you should have.
__________________

__________________
15'' Macbook Pro
Intel Core 2 Duo 2.16ghz
x1600 128MB
1GB DDR2 SDRAM
Windows XP/Mac OSX 10.5


No longer a Guru of games...
GameGURU is offline  
Old 07-11-2004, 09:10 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 527
Default

http://www.jscustompcs.com/power_supply/
__________________

__________________
P4 2.26 ghz, Intel d850emv2 mobo, 768mb of pc800, sony 4x dvd-rw, teac burner, nvidia ti4600 graphics, enermax 330watt ps
4 silent uv fans, cold cathodes in full tower antec case, round ide cables

SOny vaio 2.66 ht ghz modded into raidmax case with green cold cathodes.
P4 2.8ghz HT, 512mb ddr, Intel KD865gbfl, onboard video, raidmax case, blue cathodes, round ide, loomed wires, 4x dvd burner, wd sata 80gb hard drive
Intel d865perl, 2.8ghz northwood, antec sonata, wd caviar 20gb, Corsair 512mbx1 for now. 380watt psu, ati 9600, dvdrom cdrw floppy in black too match case
mrzeeedler is offline  
Old 07-11-2004, 09:58 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,543
Default

thx man
__________________
15'' Macbook Pro
Intel Core 2 Duo 2.16ghz
x1600 128MB
1GB DDR2 SDRAM
Windows XP/Mac OSX 10.5


No longer a Guru of games...
GameGURU is offline  
Old 07-12-2004, 07:55 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 372
Default

cool never new that existed thnx
__________________

<i>Never underestimate the power of stupid people in large groups</i>
Gl\l0m!$h is offline  
Old 07-12-2004, 08:57 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 769
Default

there's only one problem, it doesn't have all hardware in there, which i think it should.
compy is offline  
Old 07-12-2004, 09:06 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 527
Default

yah i know that too....You should make on of your own...But no you can find the specs of the things its missing and just add them on you know.
__________________
P4 2.26 ghz, Intel d850emv2 mobo, 768mb of pc800, sony 4x dvd-rw, teac burner, nvidia ti4600 graphics, enermax 330watt ps
4 silent uv fans, cold cathodes in full tower antec case, round ide cables

SOny vaio 2.66 ht ghz modded into raidmax case with green cold cathodes.
P4 2.8ghz HT, 512mb ddr, Intel KD865gbfl, onboard video, raidmax case, blue cathodes, round ide, loomed wires, 4x dvd burner, wd sata 80gb hard drive
Intel d865perl, 2.8ghz northwood, antec sonata, wd caviar 20gb, Corsair 512mbx1 for now. 380watt psu, ati 9600, dvdrom cdrw floppy in black too match case
mrzeeedler is offline  
Old 07-13-2004, 01:07 AM   #7 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,543
Default

they just upgraded the selection quite a bit
__________________
15'' Macbook Pro
Intel Core 2 Duo 2.16ghz
x1600 128MB
1GB DDR2 SDRAM
Windows XP/Mac OSX 10.5


No longer a Guru of games...
GameGURU is offline  
Old 07-13-2004, 02:23 AM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 769
Default

oh when?
__________________

compy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.