PSU problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-08-2005, 10:13 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 30
Default PSU problem

At first i connected the fans to the PSU to check that the PSU was ok. The psu has its own switch on the back so i flicked that and nothing happened. Is this becuase i dont have it hooked up to the main power switch (at the front of case) and the mobo?

oh btw i dont have my mobo or dvd-rw drive yet, because when they delivered my stuff a box was missing. typical the bit i need to at least get started (the mobo) i'm gonna have to wait for.
*sits staring blankly at the empty case*
__________________

shootdamonkey is offline  
Old 07-08-2005, 12:06 PM   #2 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

to test it you need a mobo.. gimme a few mins, you can put a jumper across 2 pins on the mobo wire comming out of the psu to turn it on without a mobo. i will find a link for you
__________________

jseber1982 is offline  
Old 07-08-2005, 12:07 PM   #3 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

http://www.ochardware.com/articles/p.../psuvolt2.html
jseber1982 is offline  
Old 07-08-2005, 02:13 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 30
Default

ah thnx, just what i needed *goes to find a bit of wire* i hope i havent got a duff PSU
shootdamonkey is offline  
Old 07-08-2005, 02:30 PM   #5 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

I am sure the PSU is fine...
__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.