Project : WAKE UP NEO...... - Page 7 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-15-2005, 10:12 PM   #61 (permalink)
Imperial Space Womble
 
Harper's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Australia
Posts: 6,903
Default

Quote:
Originally posted by FghtinIrshNvrDi
hardly any. It's one of those 'theoretical' tools. The only application they work on is if you have a drill press. The human hand just has a HECK of a time keeping that thing driving straight. It WORKS, but they're huge PITA tools.

Ryan
Problem is, you try finding a Drill Press that is big enough. Sure, you might have one for side pannels. However you try finding one in a non-industrial environment that will allow you to cut thought the top back of a case.
__________________

__________________

"I FEEL SO GOOD I FEEL SO NUMB, YEAH!!!" -- Rob Zombie
Main Rig - AMD FX-8350x8 4.0Ghz CPU, 4x 8Gb (32Gb) DDR3 Ram, Gigabyte GA-970A-D3, GeForce GT 970 4Gb, 1x 256Gb SSD\8Tb (3+2+2+1) SATA HDD, DVDRW, SB X-Fi, Win 10 (64-bit)
Asus N61JV-JX231V - Intel Core i5 3437u (1.9 - 2.4 GHz), 12GB, 640GB, 16" Display, nVidia 325M 1Gb, DVD-RW, Win 10 (64-bit)
Mobile Phone : Samsung Galaxy 5 Note SM-N920IConsole : Play Station 4
Harper is offline  
Old 10-16-2005, 04:30 AM   #62 (permalink)
Imperial Space Womble
 
Harper's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Australia
Posts: 6,903
Default LOG ENTRY 16 / 10 / 2005

Yesturday, I picked up a GREEN LED Fan, Ducting Mod and 80mm Dust filter.

Today, I cut out the perspex side panel.
And I have given the inside of the case it first coat of colour paint.
The inside of the case is a lighter green to what is going to be on the outside of the case.

Currently my main problem is this.....
The power supply that I want to use has the newer 24 Pin Connection. Where the motherboard I want to us only has a 20 Pin Connnection.
I can not find any stores that will stock a 24 Pin to 20 Pin Converter Cable.
I am just wondering if I can get away it just plugging the 24 Pin Connection into the 20 Pin plug, and have the remaining 2 pins hang out.
__________________

__________________

"I FEEL SO GOOD I FEEL SO NUMB, YEAH!!!" -- Rob Zombie
Main Rig - AMD FX-8350x8 4.0Ghz CPU, 4x 8Gb (32Gb) DDR3 Ram, Gigabyte GA-970A-D3, GeForce GT 970 4Gb, 1x 256Gb SSD\8Tb (3+2+2+1) SATA HDD, DVDRW, SB X-Fi, Win 10 (64-bit)
Asus N61JV-JX231V - Intel Core i5 3437u (1.9 - 2.4 GHz), 12GB, 640GB, 16" Display, nVidia 325M 1Gb, DVD-RW, Win 10 (64-bit)
Mobile Phone : Samsung Galaxy 5 Note SM-N920IConsole : Play Station 4
Harper is offline  
Old 10-16-2005, 04:49 AM   #63 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

The only difference between them 24, and 20 pin plugs are the 4 wires at one end, it will not hurt to use the 20 normal pins on them as far as i know. Just make sure theres room to have the 4 pins hang off...
c0rr0sive is offline  
Old 10-16-2005, 05:17 AM   #64 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 503
Default

Pics Pics Pics! Cmon Harper :P
__________________
Intel Core 2 Duo E6400 *Cooled with Thermaltake Mini-Typhoon* || Intel Quad Core Q6600
Gigabyte GA-965P-DS3
2gb Kingston 667 DDR2 RAM || 4gb Kingston 667Mhz DDR2 RAM
Gigabyte 512mb 8800GTS (683/2150)
250gb Seagate HDD (ATA133) 7200rpm/16mb cache || 750gb SATA2 Seagate HDD
ASUS MW221U 22" Widescreen 2ms.
Logitech Z-5500D 5.1 Speakers
Creative X-fi Xtreme Gamer Fatal1ty edition

3DMark06 Score = 8524 (1280x1024)
Syphanx is offline  
Old 10-16-2005, 06:49 AM   #65 (permalink)
Imperial Space Womble
 
Harper's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Australia
Posts: 6,903
Default

Quote:
Originally posted by Syphanx
Pics Pics Pics! Cmon Harper :P
My new CF memory should be in tomorrow
__________________

"I FEEL SO GOOD I FEEL SO NUMB, YEAH!!!" -- Rob Zombie
Main Rig - AMD FX-8350x8 4.0Ghz CPU, 4x 8Gb (32Gb) DDR3 Ram, Gigabyte GA-970A-D3, GeForce GT 970 4Gb, 1x 256Gb SSD\8Tb (3+2+2+1) SATA HDD, DVDRW, SB X-Fi, Win 10 (64-bit)
Asus N61JV-JX231V - Intel Core i5 3437u (1.9 - 2.4 GHz), 12GB, 640GB, 16" Display, nVidia 325M 1Gb, DVD-RW, Win 10 (64-bit)
Mobile Phone : Samsung Galaxy 5 Note SM-N920IConsole : Play Station 4
Harper is offline  
Old 10-16-2005, 07:56 AM   #66 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

wooooooooooooooooooooooooooot

words just dont do the same thing as pics
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 10-16-2005, 02:47 PM   #67 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

agreed! words aren't gonna cut it. And who jumps in outa nowhere and calls me a pussy cause spade bits blow? Seriously... some people...

Ryan
__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 10-16-2005, 04:41 PM   #68 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 236
Default

I didn't call just you a pussy. I said "you guys." Either way, I didn't mean anything by it, I was just messing around...
beardo526 is offline  
Old 10-16-2005, 04:59 PM   #69 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

I never said anyone is a pussy, you just dont know what the hell there used for. Much faster than a drill bit when it comes to drilling holes in 2x4s for a house.....
c0rr0sive is offline  
Old 10-16-2005, 05:22 PM   #70 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

[continued hijack]
Do not tell me what I do and do not know. I know what a spade bit is for, and I know how to use one. The fact that they are inefficient and awkward tools does not make me ignorant of what the tool is used for. Shut your trap, dude. Seriously...
[/hijack]

Harper, those pics better be up tomorrow!

Ryan
__________________

__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.