Problems Getting To 533mhz - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 01-03-2004, 05:14 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jan 2004
Posts: 3
Send a message via Yahoo to gatekeeper6604
Default Problems Getting To 533mhz

Okay here is the dilly, I have a slot pentium 2 400mhz cpu, and nothing but a bus heatsink, the motherboard is an intel board the bus is located underneath the massive dual fan alpha heatsink, the processor stays super cool on the alpha heatsink but when I crank up the frequency on my clock I end up getting readings of upto 130 degrees, I need a cooling solution that is low clearence, can anyone help?

gatekeeper6604 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:32 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.