Power toggle switch - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-12-2006, 08:54 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 66
Default Power toggle switch

I have a computer i want to mod and i was wondering if there was a way to use a toggle switch to power on my comp. Not the kind of switch that pops back at you, but one that flips up and stays up. I know it'll work if I flip it on and then off again but is there a way where i can leave it on?
__________________

adamL is offline  
Old 05-12-2006, 09:29 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

not that i know of. at least not with an atx psu. you could do it with one of the old AT psu's but that is kind of pointless.
__________________

Nitestick is offline  
Old 05-12-2006, 09:32 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 66
Default

ok thanks anyway
adamL is offline  
Old 05-12-2006, 09:41 PM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

i'm sure there probably is a way, perhaps you could get a toggle style momentary push button switch if they exist.
Nitestick is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.