Post Your Pretty Wire Management - Page 53 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-13-2006, 03:54 PM   #521 (permalink)
Wizard Techie
 
CrazeD's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Maine
Posts: 3,736
Send a message via AIM to CrazeD Send a message via MSN to CrazeD
Default

eMachines aren't bad. I don't see why everyone has such a beef with eMachines. True, they aren't top-of-the-line, but there's nothing really that bad about them.
__________________

__________________

Intel Q9400 | Gigabyte EP45-UD3P | G.Skill 2x2GB DDR2 1000 | XFX HD5870

Need website help? PM me!
CrazeD is offline  
Old 06-13-2006, 05:20 PM   #522 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,279
Default

Quote:
on a GPU? you cant have a 120mm fan on a GPU! or do you mean the case fan?

and what has caused you to "guess not"? i am confused...

(but yea, the case fan is an 80mm, and yes i do have the ASUS GPU)
Hahah no im talking about the blue on in the fron of your case and yes a gpu CAN have a 120mm fan on it. ive done it before I said i guess not cause you had already said it was an 80 earlier in this thread. Psh eMachines? I made my friends eMachines better than my PC i built. Thing was awesome. eMachines can put together some decent machiens.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now  
Old 06-13-2006, 05:22 PM   #523 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 750
Send a message via AIM to NOGA
Default

Quote:
Originally posted by CrazeD
eMachines aren't bad. I don't see why everyone has such a beef with eMachines. True, they aren't top-of-the-line, but there's nothing really that bad about them.
Duh-Duh-Duh-Duh-Duh WHAT!!!! DUDE! there terrible, they come with spyware on them that can steal you credit card number on the machine.

its not the PC its self, its the operating system that it comes with, if you put a fresh OS on it then shore.

but parts are fine
__________________
<a href=\"http://imageshack.us\"><img src=\"http://img209.imageshack.us/img209/7308/sigset7kw.jpg\" border=\"0\" width=\"468\" alt=\"Image Hosted by ImageShack.us\" /></a>
NOGA is offline  
Old 06-13-2006, 05:43 PM   #524 (permalink)
MetalHead Techie
 
mole1135's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 347
Send a message via AIM to mole1135 Send a message via Yahoo to mole1135
Default

ive had no problems with the 2 gateway's ive had
__________________


AIM- Mole1135 Yahoo mail- Mole1135@yahoo.com
mole1135 is offline  
Old 06-13-2006, 06:24 PM   #525 (permalink)
Wizard Techie
 
CrazeD's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Maine
Posts: 3,736
Send a message via AIM to CrazeD Send a message via MSN to CrazeD
Default

Oh well yeah, I just formatted mine with an XP disc instead of restoring with those crappy restore discs. You had to spend like 3 hours uninstalling all the promotional bull.
__________________

Intel Q9400 | Gigabyte EP45-UD3P | G.Skill 2x2GB DDR2 1000 | XFX HD5870

Need website help? PM me!
CrazeD is offline  
Old 06-13-2006, 10:56 PM   #526 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,279
Default

When my gfs family got theirs i formated it instaltly.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now  
Old 06-14-2006, 05:00 AM   #527 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 996
Default

meh I need to take a picture of my cable managment... it turned out pretty nice thanks to the kit that my case came with (though no sleeved cables YET ^^

but to do it i gotta like.. turn off the pc first and d/c him ): i'm lazyyyy
Yoad is offline  
Old 06-14-2006, 05:26 AM   #528 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 750
Send a message via AIM to NOGA
Default

why did you reinstall the promostional bull?
__________________
<a href=\"http://imageshack.us\"><img src=\"http://img209.imageshack.us/img209/7308/sigset7kw.jpg\" border=\"0\" width=\"468\" alt=\"Image Hosted by ImageShack.us\" /></a>
NOGA is offline  
Old 06-14-2006, 06:19 AM   #529 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,134
Default

Quote:
Originally posted by NOGA
why did you reinstall the promostional bull?
where did he say that?
joshd is offline  
Old 06-14-2006, 11:47 AM   #530 (permalink)
Master Techie
 
RicoDirenzo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,102
Default

My cable management = Install all the crap and then make sure it's running and then close the case and forget about it! I have about as much interest in looking at the inside of my case as I do lookin' at my own innerds!! BTW my innerds don't light up or glow in the dark as far as I know so neither does my puter!
__________________

__________________
Noli Nothis Permittere Te Terere!!
EVGA 680i, Dual EVGA 8800GT'S (650/950), 4 gigs OCZ DDR2 1066, Intel Q9450 at 3.8 Ghz, Koolance Water Cooled, Dual Plextor16x DL DVD+/-RW. Dual WD 250gb 16mb Cache Sata 3.0. 3DMark06 score = 19,168.
RicoDirenzo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.