Post Your Pretty Wire Management - Page 37 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-07-2006, 08:19 PM   #361 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 26
Default

Maybe we should start a "Post Your Ugliest Wire Management" thread.

@nitestick, Nice rig but I think a bit of tiding up is in order then post back. Good start and it has a lot of potential.

@NOGA, Wow dude that looks great. Can we see the finished product?

@Mentali$T... not all my wires go though their just the ones that needs to be.


Scoob
__________________

Scooby is offline  
Old 04-07-2006, 08:29 PM   #362 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,499
Default

yea thought so was just being stupid. scoob do u think u could post in how u did the floor of ur case it looks lush and would be good if i could do the same in my case. if u can would u b able to post it in my thread called "modded your case?" thanks!
__________________

Mentali$T is offline  
Old 04-07-2006, 08:31 PM   #363 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

lol i started to explain myself last night but my pc froze because i was trying to burn-in at a lower voltage at 2.7ghz. anywaythe only reason its so messy at the moment is i basically had to unbundle everything to get my motherboard out to install the typhoon. thats just a quick job. i'll buy some cable ties today and tighten the bundle at the top and pull them out of the way, tigthen the bundle on the left and attach it to the side of the case and i'll see if i can run the bundle at the front right down towards the back of the case which would be so much easier if the molex for the IDE hdd wasn't on the opposite side to the SATA power on the other 2
Nitestick is offline  
Old 04-07-2006, 10:55 PM   #364 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,276
Default

Why did you have to take your mobo out for the Typhoon?
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 04-08-2006, 06:17 AM   #365 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

to install the backplate. i think it would be very difficult if not impossible to tigthen the screws that hold the HSF with the motherboard in as well
Nitestick is offline  
Old 04-08-2006, 02:03 PM   #366 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,276
Default

Ah mine came w/ the back plate already on so i assumed that it was already there for all DFI boards.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 04-10-2006, 09:52 AM   #367 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 566
Send a message via AIM to reckliss
Default



Haven't sleeved cables yet so havent done much with it...
reckliss is offline  
Old 04-10-2006, 09:56 AM   #368 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default

Not bad...but aren't you suppose to put the ram into the same color slots, to utilize dual channel?
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 04-10-2006, 10:14 AM   #369 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 566
Send a message via AIM to reckliss
Default

The manual said 1 and 2 or 3 and 4 so i guess not

ohh and I am waiting to sleeve because im getting the Zalman 9500 and the Zalman vb700-cu



my wonderful management behind my desk lol
reckliss is offline  
Old 04-10-2006, 10:42 AM   #370 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default

Wow nice...looks professional.
__________________

__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.