Post your highest 3DMark03 and 05! - Page 18 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-19-2005, 07:38 PM   #171 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 67
Send a message via AIM to SamLee0519
Default

Fine. There.
__________________

SamLee0519 is offline  
Old 09-19-2005, 08:05 PM   #172 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

and you should add in K7 > P3

(lol, this thread has turned into us telling what samlee should do with his sig.
__________________

__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 09-19-2005, 08:13 PM   #173 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

you should write. AMD>INTEL
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 09-19-2005, 08:41 PM   #174 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

it would make things much easier.
__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 09-19-2005, 09:06 PM   #175 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,327
Send a message via AIM to Flanker
Default

Quote:
Originally posted by PZEROFGH
you should write. AMD>INTEL
Rofl, it WOULD simplify the whole sig.
Flanker is offline  
Old 09-20-2005, 02:26 AM   #176 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 67
Send a message via AIM to SamLee0519
Default

I wanted to make it more specific, and prove why AMD is better. Because all those intel fans would go OMG AMD IS TEH SUX0RSZZ!!~~!`1121 INTEL PWNS J00R SOUL TEH 1337Z0R5!!! !!`1`2`12~! ElVENty-0NE!~! ~!2`1 ~!21`1
SamLee0519 is offline  
Old 09-20-2005, 02:52 AM   #177 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Quote:
Athlon XP > Celeron
that's not a valid comparison...that's like a PIII vs a celeron...it'd need to be

Athlon Duron > Celeron

either way they are both crappy processors
Nubius is offline  
Old 09-20-2005, 03:50 AM   #178 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

durons can be bridge modded into XP's
__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 09-23-2005, 07:13 AM   #179 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 226
Send a message via AIM to turboFX55 Send a message via Yahoo to turboFX55
Default what

3dmark03, whoop di do, man if you want a real test go get BURNINTEST, that will show you all if your pc is as good as we all KNOW it is not!
turboFX55 is offline  
Old 09-23-2005, 07:57 AM   #180 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

you have such a good computer why do you have a mediocre graphics card in it, why dont you have a 7800GTX (or 2)?
__________________

__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.