Post your Hard Drive Benchmark (HD Tach) - Page 7 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-02-2009, 06:30 PM   #61 (permalink)
Monster Techie
 
MrCoffee's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: UK
Posts: 1,858
Default Re: Post your Hard Drive Benchmark (HD Tach)

Here is my Spinpoint F1, pretty average figures for its size but it's whisper quiet and runs more or less at room temperature most of the time.
I used to have a SCSI drive and a raptor in my old system but to be honest i don't miss them, they were more "snappy" off the mark but the transfer speeds weren't great and they both sounded like a lawn mower chewing a box of spanners.

__________________

__________________
Intel core I7 920
GA-EX58-UD3R
6GB OCZ platinum 1600
XFX HD4890
Noctua nh-u12p
Corsair HX520
Antec 300
Samsung 1TB F1 Spinpoint
Samsung SM2443BW 24"
MrCoffee is offline  
Old 06-02-2009, 11:44 PM   #62 (permalink)
Lord Techie
 
Luke's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Fonthill, Ontario, Canada
Posts: 5,601
Send a message via AIM to Luke Send a message via MSN to Luke
Default Re: Post your Hard Drive Benchmark (HD Tach)

^i had two SCSI drives up and running for a while there also, but i could just not bare the sound any longer. Fortunately i will have a empty closet in my new house where i can set up a small server, i can put them to use in it where the sound can't be heard. The access time was pretty good, but the rest of the specs were just decent, not worth it really. My SSD performs better then them in almost every aspect (especially sound wise since my ssd is silent lol )
__________________

__________________
3770K @ 4.7 Ghz H100 Water Cooled | GTX 970 MSI Gold Edition SLI
32GB G.Skill RipJaws (Rendering/ Virtualization) | Corsair 650D | CORSAIR RM1000W w/ White Cable KIt
Samsung 850 Pro 256 GB SSD Boot | OCZ Vertex 3 240GB SSD Secondary | WD Black 1 TB | WD Green 3 TB
Server: Core i7 920 | 8GB RAM | Intel 240gb 730 SSD Boot | 3 x 2TB WD RED | Fractal R4
Luke is offline  
Old 06-03-2009, 12:43 PM   #63 (permalink)
Papa Chester
 
Antec-User's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Afghanistan Campaign Veteran
Posts: 1,036
Send a message via MSN to Antec-User
Default Re: Post your Hard Drive Benchmark (HD Tach)

is this any decent? I'm new to RAID.

2 WD Caviar 80g's in RAID 0 Stripe... I had the net open, would that make a difference?
__________________
PII 940 @ 3.8g | Gigabyte DS4H | OCZ Reaper 1066 | HD 4870 1G | Ultra X3 1000w | Antec 900 | 1/2" CPU/GPU LIQUID LOOP | OCZ SSD | Swiftech + XSPC


<---- If You enjoyed my ramblings, or if I've helped you, Check me... :D
Antec-User is offline  
Old 06-03-2009, 05:04 PM   #64 (permalink)
Monster Techie
 
MrCoffee's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: UK
Posts: 1,858
Default Re: Post your Hard Drive Benchmark (HD Tach)

I'm noticing CPU utilization on RAID systems is rather high... is the performance hit on your CPU really worth it? how many games are all that HDD intensive after all?
__________________
Intel core I7 920
GA-EX58-UD3R
6GB OCZ platinum 1600
XFX HD4890
Noctua nh-u12p
Corsair HX520
Antec 300
Samsung 1TB F1 Spinpoint
Samsung SM2443BW 24"
MrCoffee is offline  
Old 06-03-2009, 05:07 PM   #65 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default Re: Post your Hard Drive Benchmark (HD Tach)

Quote:
Originally Posted by MrCoffee View Post
how many games are all that HDD intensive after all?
None.
__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Old 06-04-2009, 01:04 AM   #66 (permalink)
Papa Chester
 
Antec-User's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Afghanistan Campaign Veteran
Posts: 1,036
Send a message via MSN to Antec-User
Default Re: Post your Hard Drive Benchmark (HD Tach)

1 here... ^^

I had Fire Fox open also with about 10 windows open..
__________________
PII 940 @ 3.8g | Gigabyte DS4H | OCZ Reaper 1066 | HD 4870 1G | Ultra X3 1000w | Antec 900 | 1/2" CPU/GPU LIQUID LOOP | OCZ SSD | Swiftech + XSPC


<---- If You enjoyed my ramblings, or if I've helped you, Check me... :D
Antec-User is offline  
Old 10-24-2009, 10:42 AM   #67 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: Post your Hard Drive Benchmark (HD Tach)

Here's my new OCZ Agility 120GB SSD running Windows7 Professional


And I used the drives I had Vista64 and the Windows7 RC on and set them up in a Raid0 for Data (2x Seagate Barracuda 250GB)
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Slaymate is offline  
Old 10-24-2009, 10:51 AM   #68 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2009
Location: New York(I can see Canada from here!)
Posts: 30
Default Re: Post your Hard Drive Benchmark (HD Tach)

640GB Western Digital




Edit: Major necropost?
xGodlyPoison is offline  
Old 10-24-2009, 11:14 AM   #69 (permalink)
True Techie
 
Asylum's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: South Carolina
Posts: 138
Default Re: Post your Hard Drive Benchmark (HD Tach)

Couldnt get hd tach to work on windows 7 but heres my hd tune.
Heres the Blue 2x320GB WD AAKS in Raid 0
__________________
Processor: Core i7 920 4.2Ghz 24/7
Motherboard: EVGA X58 758 SLI
Cooling: Water cooling
Memory: 2x3Gig Kingston Hyper X 2100Mhz
Video Card: XFX GTX285
Harddisk: 2-Seagate Barracuda 250GB in RAID 0
Case: APEVIA X-JUPITER G-Type X
PSU: Corsair 1000 Watt Modular
Asylum is offline  
Old 10-24-2009, 11:26 AM   #70 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: Post your Hard Drive Benchmark (HD Tach)

Quote:
Originally Posted by Asylum View Post
Couldnt get hd tach to work on windows 7
Right click on the HDTach shortcut, go to compatibility and select Run this program in compatibility mode for: Windows XP (Service Pack 3)
__________________

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Slaymate is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need a new hard drive for my Compaq Presario dannyual767 Laptops and Notebooks 8 04-25-2008 09:18 AM
OEM or Retail Box Hard Drive kchan99 System Upgrades 5 04-10-2008 09:26 AM
XP using wrong hard drive Pericles Microsoft Windows and Software 14 08-21-2007 03:55 AM
Can't Install Windows to Hard Drive waytoosmall Hardware Repairs and Troubleshooting 5 06-19-2007 04:20 PM
Hard Drive Question Parky-RFC Hardware Repairs and Troubleshooting 7 04-28-2007 09:49 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.