Post your fastest SuperPI times - Page 56 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-18-2006, 09:02 PM   #551 (permalink)
True Techie
 
naerskine's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 152
Default

E6600 @2.86 2 gigs gskills at 4-4-4-11
Attached Images
File Type: jpg pi3.jpg (73.3 KB, 51 views)
__________________

naerskine is offline  
Old 11-18-2006, 10:23 PM   #552 (permalink)
The Angriest of Amoebas
 
Join Date: Jun 2004
Location: Minnesota
Posts: 1,180
Default

E6600@2.88 1GB G.Skill 5-5-5-15 timings DDR2 800

This was on the stock heatsink/fan. I got it up to 2.93, but it wouldn't boot windows, so I backed it down until it started, and now I'm running it at 2.56 until I get a new hsf.

__________________

__________________
toxicity_27 is offline  
Old 11-21-2006, 05:56 AM   #553 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

just redid superpi at 3.42 ghz, 1.47 volts (scarry), ram at 5-5-5-15, corsair xms2 ddr2 800

__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 11-21-2006, 04:19 PM   #554 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 62
Default

My system:



2.4Ghz P4 OC'd to 3.2GHz, DDR400 ValueRAM.
firemandave is offline  
Old 11-21-2006, 05:05 PM   #555 (permalink)
Hiphopapotamus.
 
b0dge's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Location: Posts: 61,784
Posts: 557
Default



Pleased with that!
__________________
Don't ask questions, just click my rep tick. Now.
b0dge is offline  
Old 11-21-2006, 08:03 PM   #556 (permalink)
Ultra Techie
 
Disillusion's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 810
Default

Quote:
Originally posted by NosBoost300
just redid superpi at 3.42 ghz, 1.47 volts (scarry), ram at 5-5-5-15, corsair xms2 ddr2 800

Is it prime stable?
__________________
CPU: Intel i7 2600k @ 4.4 GHz
Cooler: Cooler Master V8
Mobo: ASRock Z68 Extreme3 Gen3
RAM: Corsair Vengeance 16 GB DDR3 1600 MHz
GPU: EVGA 560 Ti
HDD: Cruicial M4 SSD 128 GB
HDD 2: WD VelociRaptor 300 GB
PSU: Corsair TX650w
Case: Corsair 600T Graphite Series
Disillusion is offline  
Old 11-22-2006, 01:33 AM   #557 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

it was 3dmark05 stable

and who cares if its stable, i just wanna run 3dmark without errors!!!!!

and do you think the world record was prime stable... i doubt it... lol
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 11-22-2006, 04:01 AM   #558 (permalink)
Hiphopapotamus.
 
b0dge's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Location: Posts: 61,784
Posts: 557
Default

Hey NosBoost, Can you run Aquamark3 on your rig... I just want to see how far behind you I am.. My highest so far is 78300.

(Sorry, off topic. Back to the Pi times)
__________________
Don't ask questions, just click my rep tick. Now.
b0dge is offline  
Old 11-22-2006, 04:56 AM   #559 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

Quote:
Originally posted by b0dge
Hey NosBoost, Can you run Aquamark3 on your rig... I just want to see how far behind you I am.. My highest so far is 78300.

(Sorry, off topic. Back to the Pi times)
ya, i'll download that right now

i'm not in the overclocking mood.. so cpu will be stock..... but gpu's gonna be 700/2200

well aquamark3 doesnt wanna run... all i get is errors about it trying to do something its not supposed to...

if you wanna compare scores i'll give you my 3dmark05

cpu at 3.474 ghz

14,185 3d marks
12,092 cpu marks
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 11-22-2006, 05:19 AM   #560 (permalink)
Hiphopapotamus.
 
b0dge's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Location: Posts: 61,784
Posts: 557
Default

Nice stats...

I'm at work right now, but I'll post my '05 score when I get home later. I tried to run it last night, but I was in the middle of some driver issues and was only getting 25-30 Fps.

(I'll start a new thread for this, don't want to be accused of hijacking!)
__________________

__________________
Don't ask questions, just click my rep tick. Now.
b0dge is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.