Post your fastest SuperPI times - Page 50 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-13-2006, 07:55 PM   #491 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 326
Send a message via AIM to vipercrazed Send a message via Yahoo to vipercrazed
Default

didnt your C2D have missing parts or you sent back the ram or somethin?

dont cry mister 40 seconds, i had 51@2.0 with NO programs running
__________________

__________________
bfg tech 7900GT@475 still ll 3200+ venice@2.72, 1.55v ll OCZ 1GB ll WD 320 GB hdd
vipercrazed is offline  
Old 10-13-2006, 07:56 PM   #492 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 97
Default

i apologize....I don't follow you. Where is the url for the photo I have of my desktop/screenshot?
__________________

__________________
AMD 3700+ San Diego (no oc YET)
Asus A8N-Sli Premium
Asus 6800gt (trying to oc)
450 PWS
1 g Corsair DDR 400 (removed 2x512)
Plextor DVD/+-RW
2 HDD Sata 160g, 200g
XP Home SP-2
Antec Sonata II Case
19\" Viewsonic LCD
wjones007 is offline  
Old 10-13-2006, 07:57 PM   #493 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 326
Send a message via AIM to vipercrazed Send a message via Yahoo to vipercrazed
Default

are you trying to link from your hdd?(wouldnt be the first time ive seen it)
upload it

photobucket.com
__________________
bfg tech 7900GT@475 still ll 3200+ venice@2.72, 1.55v ll OCZ 1GB ll WD 320 GB hdd
vipercrazed is offline  
Old 10-13-2006, 07:58 PM   #494 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

well your gonna have to take a picture of your desktop with the button above insert (prt scr) and then paste it in paint or something... then you upload it on photobucket or something and it'll give you a url for your picture.. then you put the [img]
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 10-13-2006, 08:00 PM   #495 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

I am a spender of money, that sux. I could be spending my money on a hooker instead
jseber1982 is offline  
Old 10-13-2006, 08:00 PM   #496 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 326
Send a message via AIM to vipercrazed Send a message via Yahoo to vipercrazed
Default

ok, heres the red neck way i do it, my MCE oem windows loaded as XP home edition...
this didnt come with paint

the easy way to printscreen
press print screen
go to paint
press open
then paste
i have to go to run:
/mspaint

ha ha h ah aha lmfao

is there anyway to make a shortcut? i cant drag the ico, it doenst show up in recent prog's
__________________
bfg tech 7900GT@475 still ll 3200+ venice@2.72, 1.55v ll OCZ 1GB ll WD 320 GB hdd
vipercrazed is offline  
Old 10-13-2006, 08:11 PM   #497 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 647
Default

16.688 on my E6400 (3.4Ghz)

~45 on my Pentium M (1.6Ghz laptop)


What are the specs on your entire rig Jesper? That's pretty amazing BTW. Nice job
__________________
Antec NeoPower 650W
Gigabyte EP45-DS3R
Intel Core 2 Duo E8400 (w/ Arctic Freezer 7)
4GB DDR2-1000 G.Skill
Sapphire x1950 Pro 512mb (w/ V700)
250GB, 500GB and 1.5TB Seagate Barracudas (2.25TB total)
Fatal1ty XtremeGamer sound card *** generic TV tuner
Xclio 3060 case *** HannsG 22" monitor
XP Pro / Ubuntu 7.10 *** Razer Copperhead and Tarantula
jordo_99 is offline  
Old 10-13-2006, 08:15 PM   #498 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 97
Default

Quote:
Originally posted by NosBoost300
well your gonna have to take a picture of your desktop with the button above insert (prt scr) and then paste it in paint or something... then you upload it on photobucket or something and it'll give you a url for your picture.. then you put the [img]
Nos Im sorry again...
I did the pic..no prob, it is in paint no prob, I uploaded to image shack. Says link is invalid when I posted here. Could you post exactly how and where [img} is typed..pls




http://img183.imageshack.us/my.php?i...6200820rx0.jpg

try this Nos....
__________________
AMD 3700+ San Diego (no oc YET)
Asus A8N-Sli Premium
Asus 6800gt (trying to oc)
450 PWS
1 g Corsair DDR 400 (removed 2x512)
Plextor DVD/+-RW
2 HDD Sata 160g, 200g
XP Home SP-2
Antec Sonata II Case
19\" Viewsonic LCD
wjones007 is offline  
Old 10-13-2006, 08:51 PM   #499 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

Quote:
Originally posted by jordo_99
16.688 on my E6400 (3.4Ghz)

~45 on my Pentium M (1.6Ghz laptop)


What are the specs on your entire rig Jesper? That's pretty amazing BTW. Nice job
What else do ya need? I think of have pretty much everything in my sig
jseber1982 is offline  
Old 10-13-2006, 11:02 PM   #500 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5,191
Default

Woops.
__________________

The General is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.