Post your fastest SuperPI times - Page 30 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-21-2006, 03:23 AM   #291 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

well mine was at 2.93 ghz.. i'll take a pic of the time though, thats still saved on super pi.. cuz i didnt give exact so lemme go take that right now

__________________

__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 07-21-2006, 03:24 AM   #292 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

ok, that will work... As long as I atleast see the times, mine was around 2.91..... Sucks that yours is so much faster than mine lol
__________________

c0rr0sive is offline  
Old 07-21-2006, 03:26 AM   #293 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

ya.. its the cache... 1mb over 512... amd needs to bring out 2mb.. that would just be insane

i've been trying hard for 2.94 but super pi won't finish at those speeds it gets to about loop 13 and gets a weird message.. i don't remember what it was.. but i'll try 2.94 again sometime (hopefully it runs) and if i get the error i will take a screen shot
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 07-21-2006, 03:28 AM   #294 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

Wish they would add more... But these budget chips just don't get anything like that...
c0rr0sive is offline  
Old 07-21-2006, 03:30 AM   #295 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

ahh i just realized i took 2nd place... now i must regain first... if i could get 2.95 i'd probably take it back... if i could learn how to play with my ram timings i'd probably be able to do it... i think i may try for a 2.95 run tonite

ahh xenium's score is so close.. maybe even 2.94 would get me 1st..
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 07-21-2006, 03:35 AM   #296 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

What is your RAM and everything running at?
c0rr0sive is offline  
Old 07-21-2006, 03:38 AM   #297 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

i'm not sure what my ram was running it... my abit mobo is retarded... 400 on it makes it a 1:1... and i dropped it to 333 ... so i dunno what it makes it.. because just because it says 400 didnt mean it was at ddr 400... its really... stupid.. my ram options are terrible.. but 333 if i can find out what ratio it is i can tell you

well i'll try for 2.93 again today later on tonite and get back with that, then i'll also attempt 2.94 and 2.95, i'll be sure to have a cpu-z picture with it next time

once my room cools down i'll get to overclocking
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 07-21-2006, 03:45 AM   #298 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

Can you get me a CPUz screen shot of your CPU and SPD memory tabs?
c0rr0sive is offline  
Old 07-21-2006, 03:47 AM   #299 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

ya, i'll brb i'll set it to 2.93 right now and take a picture, so it may be a few minutes because i need to slowly go up there.. otherwise it just won't post at all... i usually have to run 2.8.. then 2.85.. then 2.9.. then whatever after
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 07-21-2006, 03:49 AM   #300 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

Well atleast you dont have to wait 30 min between restarts when overclocking with a Vcore of 1.55 or higher.....
__________________

c0rr0sive is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.