Post your fastest SuperPI times - Page 24 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-22-2006, 09:20 PM   #231 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 25
Default

the L1 and L2 cache on the P805 are per CPU, so they comes off to be the same as the one on the laptop.

As for the ram, I suppose that's where the desktop falls behind:
The laptop runs 1 gb DDR 400 in dual channel mode
the desktop runs 2 gb DDR2 533 in 1 channel mode
All of these modules are timed at 4-4-4-11
__________________

zzyzx is offline  
Old 06-22-2006, 10:38 PM   #232 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 62
Default



1 min 8 sec, not bad for a sempron 2400+ (1.6 ghz)
__________________

hofulstrof is offline  
Old 06-22-2006, 10:42 PM   #233 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,886
Default

It takes 44 seconds to get into the top 30...
c0rr0sive is offline  
Old 06-23-2006, 02:29 PM   #234 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

wow, i've been gone for so long.. but i shall return.. now that it is summer, i've got more freetime, i'll break that 3.0 ghz mark!
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 06-24-2006, 01:59 PM   #235 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,886
Default

Here is the new list... Wish people would seriously try there best to get the best possible overclocks... And times...



Please PM me if you notice anything wrong with the stats and what can be changed.
c0rr0sive is offline  
Old 06-24-2006, 04:34 PM   #236 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,992
Default

Wait I thought Nubius was running a really weak 3200+

Becuase I remember him ranting on about how even with the IHS off and it watercooled, he couldnt get it as high as 2.8 or somthing?


Il begin OC in 2 weeks.....

Opteron 175, at 2.5 right now, havent really had time to play around with it, now thats its summer, I do.
__________________



May the wind always be at your back and the sun upon your face, and may the winds of destiny carry you aloft to dance with the stars
Lord AnthraX is offline  
Old 06-24-2006, 05:27 PM   #237 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5,191
Default

Macbook Pro:

Oh, and I'll get SuperPI 1.5 and I have OCZ Platinum DDR400.

The General is offline  
Old 06-24-2006, 07:17 PM   #238 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,886
Default

Just had to knock me outta top ten didnt you?
c0rr0sive is offline  
Old 06-24-2006, 07:42 PM   #239 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

he needs to get the XS 1.5 version so you can see three decimal places in

Quote:
Wait I thought Nubius was running a really weak 3200+

Becuase I remember him ranting on about how even with the IHS off and it watercooled, he couldnt get it as high as 2.8 or somthing?
You're getting two different CPU's mixed up. My 3200+ venice WAS weak but I didn't remove the IHS on that one. That CPU maxed out at like 2.565GHz and I sold it.

This opty 165 is weak too. I keep getting the CPU's that miss the apparently good weeks by one. My opty is 0551 and most of the 0550's were hitting crazy speeds. My venice was 0518 and a lot of 0517's were hitting crazy speeds.

Either way, yeah, I removed the IHS off the opteron. For the run above I was doing 2.844GHz with RAM running at DDR474, but yeah.....I can't run that 24/7. Infact I've been reduced to running it at 2.745GHz RAM at DDR456 so the score is probably like 31 seconds at these settings.
Nubius is offline  
Old 06-24-2006, 07:48 PM   #240 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,886
Default

Yes I know he needs the 1.5 version, but still either way he killed me...
__________________

c0rr0sive is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.