Is it possible to combine a PS2,XBOX,and a Gamecube in a gaming computer? - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 06-07-2005, 10:44 PM   #21 (permalink)
Monster Techie
GrimReaper23's Avatar
Join Date: Feb 2005
Location: Fort Gordon
Posts: 1,912
Send a message via Yahoo to GrimReaper23

Originally posted by Codeine
All you simply do is take apart each console. Then increase the length of the wire, which connects to the Power button of the console. Then get w/e power buttons you want for each console, then MOD them to your case, while you connect the original "Power Button" wire. Simply keep all the original power cord's too. Just connect them to an outlet, or a long wire connecting to the outlet. Thats a waste ot time and money getting all these useless PSU's and ideas. Extremely simple. This thread is kinda making me mad though. Its going in the direction of, i dident get the response i wanted. But i can do anything, with the help of my contributing assests. Then why even create this thread, if your well capable of it? Anyone else feel this way?
That is whatt I meant but I forgot that they come with Psu's

GrimReaper23 is offline  
Old 06-07-2005, 10:50 PM   #22 (permalink)
Techie Beyond Description
Apokalipse's Avatar
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,556

or another alternative:
buy a kickarse computer with enough power, and download emulators for them all.

I currently have my computer (a pentium 3 1.05GHZ and TNT2) running playstation 1 games with an emulator called ePSXe. the only problem I have is it crashing (not because of the emulator, but the computer itself)

Apokalipse is offline  
Old 06-07-2005, 11:00 PM   #23 (permalink)
Monster Techie
Join Date: Mar 2004
Posts: 1,400
Send a message via AIM to ATIRAGEPRO Send a message via Yahoo to ATIRAGEPRO
Cool "Call it: THE MASTER SYSTEM..."

My god. You guys are making this sound ALOT more complicated than it really is. If you wan't to combine the use of four differen't consoles in one computer, all you need is EMULATORS!!!lol

Shure it's alot less fun, but it's WAY more convenient than tearing your systems apart. Just download the right software and you WILL have one big superconsole, Because they wil all operate on one system! This place has all the goods:

Ofcorse if you're that bored, you could try moving the PSU more to the top. That way, you'll have more room to put the Xbox and PS2 Mobos next to eachother.


Originally posted by bonehelm

I just found out I\'ve been using direct X 8.1 since its out.
He who knows when enough is enough will always have enough... - Lao Tzu
ATIRAGEPRO is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:13 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.